home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκ με πασίγνωστο στιχουργό μεγάλων επιτυχιών που συνελήφθη στην Τρίπολη για εμπορία ναρκωτικών

Έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστούς καλλιτέχνες όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Bo, ο Χρήστος Μενιδιάτης κ.α.
20.6.2023 arkadia narkwtika syllipseis

Πασίγνωστος Έλληνας στιχουργός είναι ένας εκ των συλληφθέντων στην Τρίπολη, κατηγορούμενος ότι προμήθευε με κοκαΐνη τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στην Αρκαδία, που διακινούσε ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή, όπως κι άλλα άτομα στην Αρκαδική πρωτεύουσα

Κατηγορείται για 12 συναλλαγές κατά το διάστημα που η οργάνωση είχε μπει στο στόχαστρο των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, όπως και για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 28 γραμμάρια κοκαΐνης, 95 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά

Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι ο στιχουργός ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης με έδρα την Τρίπολη όπου διακινούσε ναρκωτικά στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. Η εν λόγω οργάνωση συνδέεται με μια άλλη ομάδα, αυτή της Πάτρας που διακινούσε κοκαΐνη σε σπίτια 60 επιφανών Πατρινών (τα ονόματα τους περιλαμβάνονται στη δικογραφία) καθώς και σε γνωστά κέντρα διασκέδασης της πόλης. Αυτή η ομάδα είχε προμηθεύσει μεγάλη ποσότητα κάνναβης -8 κιλά- τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης στη Τρίπολη. Εκεί συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο στιχουργός, ο οποίος είναι γνωστός για τα τραγούδια που έχει γράψει για γνωστά ονόματα του λαϊκού πενταγράμμου.

Ο εν λόγω στιχουργός έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τραγουδιστών που κυριαρχούν στις πίστες, ενώ έχει εκτίσει ποινή παλαιότερα για άλλη ποινική υπόθεση.

Στέλιος Ρόκκος: «Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό»

Με το «στόμα ανοιχτό», όπως δήλωσε, έμεινε ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, στο άκουσμα της είδησης για γνωστό στιχουργό ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», καθώς ο τραγουδιστής είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο στιχουργό, και η έκπληξή του για την είδηση ήταν χαρακτηριστική.

«Αν δεις το πρόσωπό μου αυτή τη στιγμή… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουμε καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική», δήλωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μη μπορώντας να πιστέψει την είδηση που είχε μόλις μάθει.

«Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό. Είναι τρελό».

Τέλος, όταν ο Στέλιος Ρόκκος ρωτήθηκε αν γνώριζε για την περιπέτεια που είχε στο παρελθόν ο στιχουργός με τη Δικαιοσύνη, δήλωσε: «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μου μαζί του ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί. Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% σίγουρος για κάποιον. Αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία».

Στην ίδια εκπομπή μίλησαν και οι Χάρης Κωστόπουλος, Bo και Χρήστος Μενιδιάτης, με τους οποίους επίσης έχει συνεργαστεί ο εν λόγω στιχουργός.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis