home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Π. Ψυχογυιός: Στις 25 Ιουνίου αναγεννιέται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας

Παναγιώτης Ψυχογυιός

Στις εκλογές της 21ης Μαΐου κάναμε το πρώτο βήμα. Το ΠΑΣΟΚ, παρά τον ανελέητο πόλεμο, κατάφερε και αύξησε τα ποσοστά του περισσότερο από κάθε άλλο κόμμα στην χώρα. Βγήκαμε νικητές σε πείσμα των αντιπάλων μας και των συμφερόντων, που βολεύονται με μία κατάσταση, που εν τέλει όπως φάνηκε, εξυπηρετεί μόνο τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που αύξησε τις κοινωνικές ανισότητες, που καταπάτησε το κράτος δικαίου, που βάφτισε «επιτελικό κράτος» μια παρέα στο Μαξίμου, που μεγιστοποίησε τα κέρδη των λίγων και ισχυρών και αδιαφόρησε για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, κατάφερε και έβαψε γαλάζιο τον χάρτη. Ο γαλάζιος χάρτης δεν είναι προϊόν της προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον ελληνικό λαό. Είναι αποτέλεσμα του τρόπου και του ύφους της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ του χρυσού χορηγού της ΝΔ.

Στις 25 Ιουνίου έχουμε χρέος να καλύψουμε το επικίνδυνο πολιτικό κενό, που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της διπλής αποτυχίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτη αποτυχία να κυβερνήσει με επιτυχία και δεύτερη αποτυχία να κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση. Αυτή είναι η μάχη του ΠΑΣΟΚ. Είναι η μάχη για να υπάρχει ισχυρή, σύγχρονη κεντροαριστερά στην πατρίδα μας, προς όφελος του ελληνικού λαού.

Στις 25 Ιουνίου αναγεννιέται ο πραγματικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι η δύναμη που θα στείλει τον κ. Μητσοτάκη στην αντιπολίτευση. Θα γίνουμε ξανά, βήμα- βήμα, πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία.

Με ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα υπάρχει σε πρώτη φάση ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική αντιπολίτευση και σε δεύτερη φάση μια ισχυρή, προοδευτική επιλογή κυβέρνησης. Σοσιαλδημοκρατική και σοβαρή, που θα ενισχύσει το κοινωνικό κράτος, θα μειώσει τις ανισότητες, και θα δημιουργήσει μια ανταγωνιστική οικονομία.

Στις 25 Ιουνίου καλούμε κάθε δημοκράτη , προοδευτικό πολίτη της Αργολίδας να ενώσει την φωνή του μαζί μας. Να συναντηθούν οι αγωνίες μας , οι ελπίδες μας. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε πάλι το ισχυρό πλειοψηφικό Κίνημα, που θα εκφράσει τους πολίτες για ένα καλύτερο μέλλον.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis