home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κόρινθος: Σκηνές απείρου κάλλους στο Δημοτικό Συμβούλιο – Χαμός με πρώην δήμαρχο (Βίντεο)

Πρώην δήμαρχος πιάστηκε στα χέρια με πολίτες – «Ποιος π… το είπε αυτό;»
Δημοτικό Συμβούλιο Κορίνθου καυγάς

Ένταση και εικόνες ντροπής στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου, με τον τέως δήμαρχο, Αλέκο Πνευματικό να βγαίνει εκτός εαυτού και να πιάνεται στα χέρια με πολίτες. Βγήκε εκτός εαυτού όταν αντιδήμαρχος άφησε αιχμές για κινήσεις που έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Οι ομιλίες σταμάτησαν και κάποια στιγμή όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, οι περισσότεροι στην αίθουσα σηκώθηκαν με τον καυγά να συνεχίζεται για ώρα.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr, όλα ξεκίνησαν, όταν το λόγο είχε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, Γιώργος Πούρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα των γηπέδων αντισφαίρισης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Κορίνθου: «Μιλώντας με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, μου είπαν ότι είχε τάξει ο προηγούμενος δήμαρχος να πάρει το Corinthian Palace για να κάνει γλέντια, γάμους και βαφτίσεις».

Ακολούθησε χαμός με τον κόσμο να ρωτάει «ποιος το είπε αυτό;» και ένα μέλος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων να λέει «όποιος και να το είπε είναι μ@@@@@@».

Στη συνέχεια, ο Αλέκος Πνευματικός βγήκε εκτός εαυτού, ρωτώντας και χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι του κ. Πούρου «ποιός π@@@@@@ το είπε αυτό;», με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να διακόπτει τη συνεδρίαση.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis