home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρχαία Ολυμπία: 80χρονος πήρε την καραμπίνα και τον σκότωσε – Νεκρός πατέρας 4 παιδιών

Οι δύο τους, όπως φαίνεται, είχαν διαφορές στο παρελθόν για τα κτήματα
περιπολικο αστυνομία

Ένας 80χρονος άνδρας πήρε την καραμπίνα και σκότωσε εν ψυχρώ έναν 52χρονο, πατέρα 4 παιδιών, στην Αγία Τριάδα στην Αρχαία Ολυμπία. Οι δύο τους, όπως φαίνεται, είχαν διαφορές στο παρελθόν για τα κτήματα.

Αφορμή υπήρξε η βόσκηση ζώων, τα οποία μπήκαν σε έκταση του 80χρονου, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν πως το θύμα είχε μεταβεί σε κτήμα ιδιοκτησίας του 80χρονου δράστη, για να του εκφράσει κάποια παράπονα. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε καβγά, με τον ηλικιωμένο να παίρνει την κυνηγετική του καραμπίνα και να πυροβολεί τον 52χρονο.

Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: patrisnews.com

Τι αναφέρει ο αδερφός του άτυχου 52χρονου

Μπροστά στο περιστατικό ήταν και ο αδελφός του θύματος, ο οποίος μίλησε στο patrisnews.com., ο δράστης σύμφωνα με τις δηλώσεις του, πυροβόλησε το θύμα πισώπλατα, από απόσταση περίπου δύο μέτρων, ενώ αμέσως μετά έστρεψε την κάννη και προς το δικό του μέρος, όμως για καλή του τύχη, είχαν τελειώσει τα σκάγια και έτσι κατάφερε να του πάρει το όπλο από τα χέρια.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως το γεγονός ότι τα ζώα είχαν βρεθεί νωρίτερα σε έκταση που παλαιότερα εκμεταλλευόταν ο δράστης, ήταν απλά η αφορμή για το φονικό, καθώς από παλιά θύμα και δράστης είχαν συχνά αψιμαχίες.

Τέλος, ο άνδρας σημείωσε πως ο δράστης οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό, και ο ίδιος τον χαρακτήριζε δημόσιο κίνδυνο, όμως κανείς δεν είχε δώσει σημασία μέχρι σήμερα που έγινε το κακό.

Πηγή: patrisnews.com

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis