home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνέβη στο Ναύπλιο: Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης με το μπουζούκι του συνόδευσε τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας

Vicky in the city – Socializing in the city από τη Βίκυ Μίχου
Θανάσης Πολυκανδριώτης στο Ναύπλιο (4)

Το Φουγάρο, ο αγαπημένος «χώρος ζωής & τέχνης» όλων μας, την Κυριακή φιλοξένησε το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και τον επίτιμο καλεσμένο του, τον μουσικοσυνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη, δίνοντας το έναυσμα για το επίσημο countdown του καλοκαιριού.

Βίκυ Μίχου300

Vicky in the city

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας, της πολιτικής αλλά και των media, μεταξύ άλλων ο Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Βασίλειος Πολύδωρας, ο Σχολικός  Σύμβουλος Μουσικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, έδωσαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής το ραντεβού τους, στο αίθριο του πολυχώρου και απόλαυσαν υπέροχες αγαπημένες μελωδίες, από το Λαϊκό Σύνολο και το Σύνολο Λαϊκής Έκφρασης και Δημιουργίας, του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας.

Οι Διευθύντριες του σχολείου, Ελισάβετ Χατζηνικολάου και Μαρίνα Νάσαινα  καλωσόρισαν τους προσκεκλημένους και αναφέρθηκαν στην ιστορία των Μουσικών Συνόλων από την ίδρυσή τους μέχρι σήμερα καθώς και την συμβολή τους στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της περιοχής. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού από τους μαθητές στον καθηγητή τους Αλέξανδρο Ψωμόπουλο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis