home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Επίσκεψη ΚΑΣ για το υδατοδρόμιο υπό την προεδρία του Γ. Διδασκάλου

Αυτοψία στο λιμάνι του Ναυπλίου
ΚΑΣ στο Ναύπλιο για υδατοδρόμιο (2)

Αυτοψία στο λιμάνι του Ναυπλίου έκαναν σήμερα Τετάρτη 14 Ιουνίου, παράγοντες και υπεύθυνοι του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου υπό την προεδρία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, Γιώργου Διδασκάλου, προκειμένου να αποφασίσουν για την έγκριση ή μη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Λειτουργία του εμπορικού και επιβατικού Λιμένα Ναυπλίου, εκβάθυνση του λιμένα και υποστήριξη κρηπιδωμάτων», για τη δημιουργία του Υδατοδρομίου που σχεδιάζεται να γίνει στο Ναύπλιο.

Ο Γ.Γ. του ΥΠΠΟΑ έκανε δηλώσεις για τα έργα πολιτισμού που εκτελούνται στην παλιά πόλη του Ναυπλίου και μίλησε για τα χρονοδιαγράμματά στο κτίριο Βίγγα, στον Αγ. Νικόλαο και στο τελωνείο.

Αυτή τη στιγμή, οι παράγοντες του υπουργείου πολιτισμού και τα μέλη του ΚΑΣ, κινούνται με βάρκα, ώστε να διαπιστώσουν τη διαδρομή των υδροπλάνων μέσα στο λιμάνι μέχρι το σημείο που θα πλευρίζουν την προβλήτα.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας το θέμα θα επανεισαχθεί στο ΚΑΣ για γνωμοδότηση.

Στην συνεδρίαση του κεντρικού αρχαιολογικού συμβουλίου που θα λάβει χώρα σήμερα στις 12:30 στο Βουλευτικό θα συμμετάσχουν οι φορείς της πόλης, ο Δήμος, το Λιμενικό Ταμείο και οι υποψήφιοι των δημοτικών παρατάξεων.

Δείτε τις δηλώσεις του Γ. Διδασκάλου:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis