home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σε μια μέρα 4 διακομιδές: Τρίπολη και Κόρινθος συνεχίζουν να δέχονται παιδιά από το Άργος

Τη στιγμή που όλοι είναι εναντίον του ΕΚΑΒ, στην Αργολίδα μας διαψεύδουν, καθώς χθες πραγματοποιήθηκαν τέσσερις διακομιδές για παιδιατρικά περιστατικά.
Νοσοκομείο Άργους ασθενοφόρα

Τη στιγμή που όλοι είναι εναντίον του ΕΚΑΒ, στην Αργολίδα μας διαψεύδουν, καθώς χθες πραγματοποιήθηκαν τέσσερις διακομιδές για παιδιατρικά περιστατικά από τη νοσηλευτική μονάδα Άργους προς άλλα νοσοκομεία της Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, δυο διακομιδές παιδιών πραγματοποιήθηκαν προς Τρίπολη και δυο ακόμα προς Κόρινθο. Και όλα αυτά μέσα σε μία μέρα!

Μόλις πριν λίγο καιρό η πολιτική ηγεσία του τόπου μας και η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας πανηγύριζαν για την πρόσληψη παιδιάτρων. Ωστόσο η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι τελείως διαφορετική τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς απ’ όσους προσλήφθηκαν στο τέλος έμεινε ένας, καθιστώντας ανέφικτη τη λειτουργία της πλήρως ανακαινισμένης παιδιατρικής κλινικής, με αποτέλεσμα τα περιστατικά να προωθούνται σε νοσοκομεία γειτονικών νομών, όπως γινόταν και πριν.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Οι δύο όψεις της Ελλάδος μας! Να χαρούμε που στην Αργολίδα το ΕΚΑΒ λειτούργησε καλώς. Παράλληλα να δυσανασχετήσουμε που χρειάστηκαν διακομιδές γιατί δεν υπάρχει το αρμόδιο ιατρικό προσωπικό (Παιδίατροι) στα Γ.Ν. Άργους και Ναυπλίου.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis