home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο; Νέα δημοσκόπηση

Ερωτήσεις για τους πέντε υποψήφιους δημάρχους και για τα προβλήματα του δήμου Ναυπλιέων
Δημοσκόπηση Δημος Ναυπλιέων

Τηλεφωνική δημοσκόπηση για τις δημοτικές εκλογές στο Ναύπλιο διεξάγεται τα τελευταία 24ωρα, με τον κόσμο να απαντά σε ερωτήσεις για τα προβλήματα και τους υποψήφιους δημάρχους στο Δήμο Ναυπλιέων

Στη δημοσκόπηση, σύμφωνα με το ερωτηματολόγιο που τίθεται σε όσους απαντούν, καταγράφεται το φύλλο, η ηλικία και η δημοτική ενότητα που ψηφίζει ο ερωτώμενος.

Τα προβλήματα του δήμου

Οι δημοσκόποι αναζητούν απαντήσεις για το ποιο θεωρείται το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Ναυπλιέων.

Μεταξύ αυτών ζητείται η γνώμη του κόσμου για την καθαριότητα, την τοπική ανάπτυξη, τα σχολεία, τον πολιτισμό, τη διαχείριση των οικονομικών, την κατάσταση των πλατειών, τα τεχνικά έργα, την κοινωνική πρόνοια, τον αθλητισμό.

Οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι

Στην δημοσκόπηση για τον Δήμο Ναυπλιέων αναζητούνται απαντήσεις σχετικά με την γνώμη των ερωτώμενων για τους υποψήφιους δημάρχους Δημήτρη Κωστούρο, Κώστα Μάκαρη, Δημήτρη Ορφανό, Δημήτρη Παπαδημόπουλο και Κώστα Γκόνη.

Επίσης ερώτηση αφορά στην ικανότητα των υποψηφίων, και συγκεκριμένα ποιον θεωρούν ότι είναι πιο αποτελεσματικός, είναι καλύτερος γνώστης του αντικειμένου, είναι πιο ικανός για δήμαρχος, είναι πιο ειλικρινής και πιο δραστήριος.

Πρόθεση ψήφου

Επίσης τίθεται ερώτημα για το «ποιον θα ψηφίζατε για να εκλεγεί Δήμαρχος αν οι εκλογές γίνονταν την επόμενη Κυριακή».

Ερώτημα τίθεται και για το ποιον ψήφισαν οι ερωτώμενοι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές αλλά και για το ποιο κόμμα ψηφίζουν στις Εθνικές εκλογές.

Άγνωστο παραμένει αν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που είναι σε εξέλιξη, θα δημοσιοποιηθούν ή αν θα παραμείνουν ως εργαλείο ανάλυσης αυτού που την παρήγγειλε.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis