home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο πρώην ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου επέστρεψε τα 2.500 ευρώ

Η γυναίκα απέσυρε την καταγγελία κατά της εταιρίας καθώς αποζημιώθηκε πλήρως
Κάντια ξενοδοχείο

Επιστράφηκε η προκαταβολή των 2.500 ευρώ στη γυναίκα που είχε καταγγείλει τον πρώην ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην περιοχή του Ναυπλίου για απάτη. Ο πρώην ιδιοκτήτης της επιχείρησης επικοινώνησε μαζί της και της επέστρεψε όλο το ποσό που είχε καταβάλει μέσω του site του ξενοδοχείου για τις φετινές καλοκαιρινές της διακοπές.

H γυναίκα είχε κλείσει μέσα από την πλατφόρμα του πολυτελούς ξενοδοχείου σουίτα για μία βδομάδα, μέσα στον Αύγουστο, αλλά προς δυσάρεστη έκπληξή της διαπίστωσε, λίγους μήνες αργότερα, ότι η μονάδα δεν λειτουργούσε. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να χάσει όχι μόνο τις διακοπές που προγραμμάτιζε με την οικογένειά της, αλλά και 2.500 ευρώ που είχε στείλει ως προκαταβολή. Μάλιστα προχώρησε σε καταγγελία που κοινοποιήθηκε και στο υπουργείο Τουρισμού. Ισχυρίζεται ότι ουδέποτε ενημερώθηκε για την αλλαγή του καθεστώτος, καθώς ο πρώην ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, δεν είχε καν κηρύξει πτώχευση, ούτε είχε γνωστοποιήσει στους πελάτες του ξενοδοχείου τη νέα κατάσταση, παρόλο που το ακίνητο βγήκε τον περασμένο Ιανουάριο σε πλειστηριασμό και τελικά πουλήθηκε σε ισραηλινό κολοσσό φιλοξενίας και εστίασης.

Η γυναίκα απέσυρε την καταγγελία κατά της εταιρίας καθώς αποζημιώθηκε πλήρως. Ο πρώην ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου της είπε ότι δεν είχε ευθύνη για τις χαμένες προκαταβολές και πως ο ίδιος «εξαπατήθηκε από το νέο όμιλο που ανέλαβε το ξενοδοχείο».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis