home design 800x400

Ναύπλιο: Ανακατατάξεις στη λαϊκή αγορά

Ανακοίνωση για τη χάραξη θέσεων στη λαϊκή αγορά του Ναυπλίου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Ναύπλιο: Ανακατατάξεις στη λαϊκή αγορά

Όπως έχει ήδη προγραμματιστεί από το Τμήμα Αδειοδότησης και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων τη Δευτέρα 12/06/2023 θα πραγματοποιηθεί η χάραξη των θέσεων στη λαϊκή αγορά της δημοτικής κοινότητας Ναυπλίου βάσει της κείμενης νομοθεσίας.

Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως της 30/06/2023 βάσει της παρ. 5 του άρθρου 66 του ν. 4849/2021 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Η Επιτροπή που συγκροτήθηκε σύμφωνα με τη με αριθμ. 704/29-03-2023 απόφαση Δημάρχου ύστερα από εργασίες τριών μηνών συνέταξε την κατάσταση των πωλητών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα με τη χάραξη των θέσεων, την υποβολή των δικαιολογητικών από τους πωλητές, και την έκδοση απόφασης απόδοσης οριστικής θέσης.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το αρμόδιο συνεργείο του Δήμου στη χάραξη των θέσεων απευθύνεται παράκληση ο χώρος της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου να παραμείνει ελεύθερος από αυτοκίνητα το πρωί της Δευτέρας 12/6/2023 από ώρα 08:00 έως της 15:00 Για το λόγο αυτόν θα τοποθετηθούν και σχετικές ανακοινώσεις.

«Σχετικά με το θέμα της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς του Ναυπλίου, όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο δελτίο μας, έχει εκκινήσει η διαδικασία και είμαστε σε αναμονή των απαιτούμενων γνωμοδοτήσεων και εγκρίσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες», αναφέρει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Λυκομήτρος.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ

    Να αφήσουν τις οριοθτήσεις και να δουλέψουν για την εξεύρεση λύσης μεταφοράς της Λα’ι’κής,
    Έχει περάσει ο δήμαρχος κανά Σάββατο , για να δεί το κομβόί΄των αυτοκινήτων ?? έχει ακούσει
    τι βλαστήμιες πέφτουν ?? έχει δεί την απογοήτευση των τουριστών που θέλουν να πάνε προς
    Καραθώνα ?? ΟΧΙ, γιατί περνάει – άν τολμάει να περάσει – μ’ε μηχανάκι !!!

Exit mobile version