home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Χιλιάδες επισκέπτες το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με την πόλη σε …τρελά κέφια

Οι επιχειρηματίες περίμεναν το τριήμερο για να ανακάμψουν, καθώς οι βροχές του Μαΐου καθυστέρησαν την προσέλευση τουριστών στις παραλίες
Ναύπλιο κόσμος Αγίου Πνεύματος (2)

Το Ναύπλιο έχει κερδίσει με το σπαθί του μία θέση στους top τουριστικούς προορισμούς του Σαββατοκύριακου και αυτό αποδεικνύεται και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Οι χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν για ακόμα μια φορά την Αργολική πρωτεύουσα, δεν χόρταιναν βόλτες στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης αλλά και στον παραλιακό περίπατο.

Χαράς ευαγγέλια για τους επαγγελματίες, με την πόλη σε …τρελά κέφια, να έχει «βουλιάξει» από κόσμο και τον τζίρο κυρίως των καταστημάτων εστίασης να είναι ζηλευτός.

Άλλωστε οι επιχειρηματίες περίμεναν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να ανακάμψουν, καθώς οι βροχές του Μαΐου καθυστέρησαν την προσέλευση τουριστών στις παραλίες.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο λιμάνι όπου χιλιάδες αυτοκίνητα βρήκαν τη θέση τους και αποβίβασαν τους επιβάτες για να την απολαύσουν και να γεμίσουν αυτήν την επίσκεψη τους με πανέμορφες αναμνήσεις.

Την ίδια στιγμή τροχαία βρίσκεται επί ποδός για τη διευκόλυνση των εκδρομέων κατά την επιστροφή τους, η οποία κορυφώνεται απόψε.

Ναύπλιο κόσμος Αγίου Πνεύματος (1)
Φώτο: Dimitris Bekas
Ναύπλιο κόσμος Αγίου Πνεύματος (3)
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis