home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Δ. Καμπόσος: «Δεν στηρίζουμε όσους μας έδωσαν μόνο υποσχέσεις»

Ο Δήμαρχος διέψευσε την αναφορά του Παναγιώτη Νίκα ότι έχει κάνει έργα 100.000 ευρώ στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Σε επίθεση κατά του Παναγιώτη Νίκα προχώρησε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο οποίος αν και παρευρέθηκε στην υπογραφή της σύμβασης για τη νέα μεταλλική γέφυρα του Ερασίνου, στη Νέα Κίο, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονά του προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τέσσερα έργα που ο ίδιος είχε ζητήσει να γίνουν και δεν είχαν την προσδοκώμενη εξέλιξη.

Ο Δήμαρχος διέψευσε την αναφορά του Π. Νίκα ότι έχει κάνει έργα 100.000 ευρώ στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

«Βάζει χρήματα που έχει εγκρίνει ο Τατούλης. Έχει πρόβλημα μαζί μου, αλλά μην ξεχνά ότι βάλαμε πλάτη για να είναι εκεί που είναι» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπόσος.

«Δεν στηρίζουμε όσους μας έδωσαν μόνο υποσχέσεις. Διεκδικώ για τον Δήμο μας και απαιτώ να πάψει η κοροϊδία», τονίζει ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

Διαβάστε ακόμα

Σε δηλώσεις του, μετά την υπογραφή την περασμένη Τετάρτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας εξέφρασε βεβαιότητα για την καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, στον οποίον, όπως τόνισε, «η Περιφέρεια έχει κάνει ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο, συνολικού προϋπολογισμού δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο κάθε δήμος οφείλει να διεκδικεί περισσότερα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button