home design 800x400
home design 1170Χ320

Τρείς μήνες πολιτισμού στο επετειακό 10ο Φεστιβάλ «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου.
Ερμηνείες στην Ερμιονίδα

Το Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που διοργανώνει ο Θ.Ο.Ε. κάθε καλοκαίρι, με συνδιοργανωτές το Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και που φέτος κλείνει 10 χρόνια δυναμικής παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα, θα πραγματοποιηθεί από τις 9 Ιουνίου έως τις 16 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του εμπνευστή του, καθηγητή κ. Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και μεγάλα ονόματα του ελληνικού θεάτρου μέσα στο διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Ερμηνείες στην Ερμιονίδα

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα στην όμορφη Ερμιονίδα μας, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης μέσω της καλλιέργειας και διάδοσης του πολιτισμού, προσφέροντας μια υψηλού επιπέδου εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και θεατρικής παιδείας στους κατοίκους και τους επισκέπτες του τόπου μας, αλλά και σε ολόκληρο το νομό μας.

Τόπος διεξαγωγής του Φεστιβάλ είναι ο Πολυχώρος Αρτίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, και που βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου-Ερμιόνης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο, που από πρώην αποθήκη διαμορφώθηκε σε θέατρο, κλειστό και υπαίθριο, για να στεγάσει την πλούσια δραστηριότητα του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας και να φιλοξενήσει το ετήσιο Φεστιβάλ.

Με τις θερμές ευχαριστίες όλων των Μελών του Θ.Ο.Ε. για την παρουσία σας στις δραστηριότητές του, σας περιμένουμε στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού ντε Κόνινγκ για ένα εορταστικό πολιτιστικό καλοκαίρι, με πλούσιο θεατρικό και μουσικό πρόγραμμα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis