home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Η Σωτηρία Κονδύλη από τον Άγιο Αδριανό στο πλευρό του Κώστα Μάκαρη

Η Βιοπαθολόγος εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να συστρατευθεί με την παράταξη «Νέα Εποχή»

Τέταρτη υποψηφιότητα από τον Άγιο Αδριανό του Δήμου Ναυπλιέων, με τη δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή» του Κώστα Μάκαρη, η Βιοπαθολόγος Ιατρός Σωτηρία Κονδύλη.

Όπως σημειώνει η ίδια:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Για όσους δεν με γνωρίζουν έχω γεννηθεί στον ΑΓ. ΑΔΡΙΑΝΟ, πέρασα τις εγκύκλιες σπουδές μου στα σχολεία του Ναυπλίου, σπούδασα ιατρική στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και πήρα την ειδικότητα της Βιοπαθολόγου, έκτοτε δε εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας και συγκεκριμένα στο Νοσοκομείο του Άργους.

Επειδή πιστεύω ότι όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως επιπέδου μόρφωσης και εργασίας οφείλουν να ενδιαφέρονται για τα κοινά, σύμφωνα άλλωστε και με τα πρότυπα των αρχαίων προγόνων μας, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά της περιοχής μας ώστε και με την δική μου μικρή συμβολή να βγει ο Ιστορικός μας Δήμος Ναυπλιέων, από τα λιμνάζοντα ύδατα της γραφειοκρατίας και της απραξίας.

Στοιχίζομαι και εγώ στον συνδυασμό του επιτυχημένου επιχειρηματία και κοινωνικού παράγοντα κ. Κων/νου Μάκαρη, που έχει δώσει πολλαπλά δείγματα γραφής και της αγάπης του για τον τόπο μας αλλά και της επιτυχημένης παρέμβασης του με ότι ασχολήθηκε.

Ελπίζω και πιστεύω ότι την ίδια δημιουργικότητα και επιτυχία θα μεταφέρει και στα δημόσια πράγματα, αξιοποιώντας στο έπακρο τα ασύγκριτα ιστορικά, αισθητικά, οικονομικά – παραγωγικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας».

ΚΟΝΔΥΛΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button