home design 800x400
home design 1170Χ320

Για τη δωρεά του μυελού των οστών και την εθελοντική αιμοδοσία ενημερώθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο των Φυλακών Ναυπλίου

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί και σε άλλες συναντήσεις
Ενημέρωση στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου 4

Στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιείται στο Δημοτικό Σχολείο του Σωφρονιστικού Καταστήματος Ναυπλίου σχετικά με τον εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των εγκλείστων για τη δωρεά του μυελού των οστών και την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας στον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ναυπλίου  και η Διευθύντρια κα. Αναστασοπούλου Ιωάννα θέλει να ευχαριστήσει τη Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας κ. Γεσθημανή Κασνακτσόγλου, καθώς και την Προϊσταμένη Αιμοδοσίας Ν.Υ.κ. Βασιλάκου Ελένη  για την άριστη παρουσίαση του θέματος που κέντρισε το ενδιαφέρον των κρατουμένων απαντώντας σε ερωτήματα που παραμέρισαν το φόβο για τους κινδύνους που τυχόν διατρέχουν οι δότες.

Η ενημέρωση θα συνεχιστεί και σε άλλες συναντήσεις που θα οργανωθούν από την υπεύθυνη του προγράμματος του Σχολείου, κα. Ζακυνθινού Ιωάννα, προκειμένου να ευαισθητοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κρατούμενοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis