home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΛακωνίαFeatured

Πριγκηπικό ταξίδι – αστραπή στην Ελαφόνησο

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό παρέστη σε οικολογικό συμπόσιο

Την Ελαφόνησο επισκέφθηκε ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό έπειτα από επιθυμία του ιδίου να γνωρίσει από κοντά το γραφικό νησί στο πλαίσιο Οικολογικού Συμποσίου που θα διεξάγεται από τον Σύλλογο Elafonisos Eco την περίοδο 29/05 έως 04/06.

Η επίσκεψη του Αλβέρτου έρχεται δε, σε συνέχεια της συμμετοχής της δημάρχου Έφης Λιάρου τον περασμένο μήνα, σε συμπόσιο στο Μονακό με θέμα την προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος της Μεσογείου.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της ισόρροπης τουριστικής ανάπτυξης του νησιού με σεβασμό στο περιβάλλον και την προστασία της φύσης. Και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δήμαρχος, «δίνουμε έμφαση στα ποιοτικά στοιχεία του προορισμού και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η τιμητική για το νησί μας επίσκεψη του πρίγκιπα Αλβέρτου».

Υπενθυμίζεται ότι η στρατηγική του δήμου έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες στη βάση του συνθήματος «επιλεγμένη από τη φύση» που υλοποιούνται συστηματικά με μια σειρά δράσεων που, πέρα από τη συμμετοχή στο φόρουμ στο Μονακό, αναπτύσσονται το τελευταίο διάστημα με διαφορετική θεματολογία, όπως η πολιτιστική διπλωματία, το πρόγραμμα Interreg Greece Italy και ο γαμήλιος τουρισμός, που δίνουν τη δυνατότητα στο νησί να καταστεί ευρύτερα γνωστό στο παγκόσμιο κοινό με ειδικά ποιοτικά ενδιαφέροντα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button