home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚορινθίαΟικονομία

Στην Κόρινθο η 19η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ»

Θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 19η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στην Κόρινθο, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στο ξενοδοχείο Club Hotel Casino Loutraki (Ποσειδώνος 48, 20300 Λουτράκι), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επιχειρήσεις από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με εκατοντάδες θέσεις εργασίας διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των επιχειρήσεων χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-korinthia-2023

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button