home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

4η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδος

Η φετινή κατάταξη αποδεικνύει την άνοδο του επιπέδου στο Αργολικό ποδόσφαιρο
Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας

Η Μικτή Ομάδα Ποδοσφαίρου Ε.Π.Σ. Αργολίδας είχε φέτος μια εξαιρετική πορεία και έφερε την ομάδα ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η φετινή κατάταξη αποδεικνύει την άνοδο του επιπέδου στο Αργολικό ποδόσφαιρο και υποχρεώνει όλους μας να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία για ακόμη καλύτερες μέρες.

Ο Σύνδεσμος Προπονητών ποδοσφαίρου Αργολίδας “Ο Προμηθέας” εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στα μέλη του Ενωσιακούς προπονητές Γεωργακόπουλο Βασίλη, Μανιάτη Δημήτρη και Σωτηρόπουλο Νίκο για την εξαιρετική φετινή πορεία της Μικτής Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Ταυτόχρονα εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Βασίλη Σιδέρη και όλα τα μέλη της ΕΠΣ Αργολίδας, για την αμέριστη συμπαράσταση και την πλέον οργανωμένη βοήθεια στην Ενωσιακή μας ομάδα, την εξαιρετική οργάνωση και την εν γένει εικόνα και παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα των Μικτών ομάδων.

Τέλος, στους μικρούς μας “ήρωες” που κυριολεκτικά ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και «μας έκαναν υπερήφανους με την απόδοσή τους, τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε η γνώση που θα τους προσφέρουμε, ως προπονητές, θα είναι το εφαλτήριο για ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις», ανέφερε ο Σύλλογος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis