home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Ελαφόνησος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό

Είναι επίτιμος προσκεκλημένος του Elafonisos Eco Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου
Ελαφόνησος (16)

Στη σύνοδο κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η οποία θα γίνει στην Ελαφόνησο, θα δώσει το παρών ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό, όντας επίτιμος προσκεκλημένος του Elafonisos Eco Week που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως τις 4 Ιουνίου.

Η εβδομαδιαία εκδήλωση, η οποία οργανώνεται από τον Οικολογικό Σύλλογο Ελαφονήσου, στοχεύει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος στην Ελλάδα, ενώ θα λάβει χώρα και η 2η οικολογική σύνοδος κορυφής των Δημάρχων.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από δραστηριότητες, όπως το συμπόσιο για την οικολογική βιωσιμότητα, η σύνοδος κορυφής για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την έκθεση οικολογικής τέχνης.

Το Συμπόσιο για την Οικολογική Βιωσιμότητα θα συγκεντρώσει ντόπιους, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες, επίσημες αρχές και όλους όσους ενδιαφέρονται για περιβαλλοντικές λύσεις για οικοσυστήματα που απειλούνται με εξαφάνιση, όπως τα νησιά.

Η Σύνοδος Κορυφής για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι μια συνάντηση δημάρχων, δημοσίων αρχών, συλλόγων και άλλων ενδιαφερόμενων, οι οποίοι θα δεσμευτούν επίσημα για την προστασία του περιβάλλοντος σε μια δημόσια τελετή.

Στις εργασίες του συμποσίου περιλαμβάνεται επίσης μια εκδήλωση Οικολογικής Γαστρονομίας και η 2η Οικολογική Σύνοδος Κορυφής Δημάρχων, όπου δήμαρχοι από διάφορους δήμους της Ελλάδας θα μοιραστούν τα αποτελέσματα των προηγούμενων δράσεών τους στον τομέα της βιωσιμότητας και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis