home design 800x400
home design 1170Χ320

Γιατί ο Ανδρουλάκης παίρνει την Α΄ Θεσσαλονίκης και βάζει στη Βουλή τον Παύλο Χρηστίδη

Η απόφαση αυτή αφήνει εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, ενώ βουλευτής θα ορκιστεί ο Ναυπλιώτης Παύλος Χρηστίδης.
Χρηστίδης: Είμαστε πιο έτοιμοι από εκείνους που ζητούν εκλογές

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αποφάσισε να κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου, σύμφωνα με το κόμμα, να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η απόφαση αυτή αφήνει εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, ενώ βουλευτής θα ορκιστεί ο Ναυπλιώτης Παύλος Χρηστίδης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης, εκτός της κ. Βατσινά  που κατατάσσεται πρώτη, τη δεύτερη έδρα  θα πάρει ο Φραγκίσκος Παρασύρης.

Σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη το κόμμα δίνει ιδιαίτερη σημασία στον συμβολισμό της κίνησης του Νίκου Ανδρουλάκη. Συγκεκριμένα, εκτιμούν ότι μπορούν να ανεβάσουν τα ποσοστά τους ώστε να πάρουν δεύτερη έδρα στο νομό Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, επισημαίνουν πως το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κράτησε την έδρα της Θεσσαλονίκης, δεν σημαίνει ότι θα την κρατήσει και μετά την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα κρατήσει την έδρα στην Α΄ Θεσσαλονίκης προκειμένου να ενισχύσει με την παρουσία του την εκλογική μάχη του Κινήματος στη Μακεδονία ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα προτείνει για τη θέση του Ε’ Αντιπροέδρου της Βουλής τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και για τη θέση του Γραμματέα Προεδρείου της Βουλής τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, ο οποίος είναι ο νεότερος σε ηλικία βουλευτής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Ποιος είναι ο Παύλος Χρηστίδης

Ο Ναυπλιώτης Παύλος Χρηστίδης εκλέχθηκε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο νότιο τομέα της Β’ Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του:

«Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1983. Είμαι πολύ περήφανος για τη προσφυγική και πελοποννησιακή καταγωγή μου.

Είμαι πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και από το 2008 εργάζομαι ως δικηγόρος. Σήμερα, είμαι συνεργάτης στην δικηγορική εταιρεία Δ. Βερβεσός.

Το 2013 επιλέχθηκα γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, ενώ το 2014 ήμουν υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και επιλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ναυπλιέων. Παρεμβαίνω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρθρογραφώ κυρίως για θέματα θεσμών και δικαιοσύνης, δημόσιας διοίκησης, διαγενεακής ισότητας, μείωσης των ανισοτήτων, γυναικείας χειραφέτησης και κλιματικής κρίσης.

Το 2015 η Φώτη Γεννήματα με επέλεξε ως εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ και το 2018 του Κινήματος Αλλαγής.

Στις εκλογές του 2019, η Πρόεδρος του Κινήματος με τοποθέτησε στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Το 2021 ήμουν υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος.

Είμαι παντρεμένος με την οικονομολόγο Νάντια Μητσάκου κι έχουμε δυό υπέροχες κόρες που άλλαξαν την ζωή μας και τον… ύπνο μας.

Καθημερινά, το γραφείο μου στην Δάφνη είναι ανοιχτό για να βρεθούμε από κοντά, να γνωριστούμε και να συζητήσουμε. Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για να έρθουμε σε επαφή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis