home design 800x400
home design 1170Χ320

Έκτη υποψηφιότητα με Μάκαρη στο Νέο Ροεινό ο Θεοδόσης Καζάς

ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΖΑΣ Κ ΜΑΚΑΡΗΣ

Την έκτη υποψηφιότητα στην κοινότητα Νέου Ροεινού ανακοίνωσε ο δημοτικός συνδυασμό Νέα Εποχή του υποψήφιου δημάρχου Ναυπλιέων Κώνσταντίνου Μάκαρη. Πρόκειται για τον κο Θεοδόση Καζά, ο οποίος δηλώνει:

“Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας κατά νου τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «Νέα Εποχή» και με υποψήφιο Δήμαρχο τον Κωνσταντίνο Μάκαρη. Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Εποχής»  γιατί έχω την πεποίθηση ότι με την εμπειρία του κ. Μάκαρη στη διοίκηση, αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια μπορούμε να ξεπεράσουμε τα χρόνια και άλυτα προβλήματα και να σχεδιάσουμε το μέλλον που θέλουμε.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και τις ανάγκες του τόπου που γεννήθηκα και μεγαλώνω ζητώ την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να παλέψω με αποφασιστικότητα για την βελτίωση της καθημερινότητας για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων αλλά και την ανάπτυξη του τόπου μας σε πολιτιστικό, και οικονομικό επίπεδο”.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis