home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΕλλάδα

Έκρυβαν πάνω από 12 κιλά ηρωίνης στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου

Συνελήφθησαν ηγετικό στέλεχος και μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικοί του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 33χρονο αλλοδαπό – ηγετικό στέλεχος εγκληματικής οργάνωσης και 27χρονη ημεδαπή – μέλος της εγκληματικής οργάνωσης. Όπως προέκυψε από την έρευνα είχαν κρύψει πάνω από 12 κιλά ηρωίνης στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 23-05-2023, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να κινούνται με επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων και στην κατοχή της 27χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και χρηματικό ποσό, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα των δραστών εντοπίστηκαν, επιμελώς κρυμμένα, στο εσωτερικό του βοηθητικού ελαστικού (ρεζέρβα) και κατασχέθηκαν, 12 κιλά και 200 γραμμάρια ηρωίνης, συσκευασμένα σε 25 δέματα.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι, ο 33χρονος αλλοδαπός, με άμεση συνεργάτιδα την 27χρονη, προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ηρωίνης, τις οποίες αποθήκευαν και οργάνωναν τη μεταφορά και την περαιτέρω διακίνησή τους εντός της ελληνικής επικράτειας και κυρίως στα πολεοδομικά συγκροτήματα Θεσσαλονίκης και Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα

Σημειώνεται ότι, ο 33χρονος συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για ληστεία και διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία.

Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, για εγκληματική οργάνωση σε συνδυασμό με παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button