home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Κωστούρο – «Παραπέμπετε σε εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΙ»

«Έχετε σκοπό να να ταυτίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία με αυτή της ΝΔ;», αναρωτιέται ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας.
ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα», με την οποία παίρνει ανοιχτά θέση υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 21 Μαΐου.

Η τοποθέτηση της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου προκάλεσε αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου ότι βρισκόμαστε ακόμα σε προεκλογική περίοδο για τις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν στα τέλη Ιουνίου.

Σε ανακοίνωσή – απάντηση η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος κάνει λόγο για «αντιγραφή δελτίων τύπου της ΝΔ» από πλευράς Κωστούρου, λέγοντας πως «η ανακοίνωση παραπέμπει σε εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΙ και όχι σε «ανεξάρτητο» -έτσι όπως διατείνεται- δημοτικό συνδυασμό».

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η παράταξη της συμπολίτευσης, Ναύπλιο: Επόμενη Μέρα, μάλλον μπέρδεψε τους ρόλους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του Κοινοβουλευτισμού. Η ανακοίνωση που σήμερα εξέδωσε παραπέμπει σε εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΙ και όχι σε «ανεξάρτητο» -έτσι όπως διατείνεται- δημοτικό συνδυασμό.

Προφανώς ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει μια γνώμη μετά από ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός, όπως είναι η λαϊκή ετυμηγορία των εκλογών. Όμως η αντιγραφή δελτίων τύπου της ΝΔ… δεν αποτελεί και μεγάλη πρωτοτυπία!

κ. Δήμαρχε, δεν το έχετε καταλάβει βρισκόμαστε εκ νέου σε προεκλογική περίοδο. Από την πλευρά του θεσμικού σας ρόλου, θα τηρήσετε ίσες αποστάσεις αφήνοντας ανεπηρέαστο τον λαό να πάρει εκείνος τις αποφάσεις ή έχετε σκοπό να ταυτίσετε την προεκλογική σας εκστρατεία για την Δημαρχεία με αυτή της ΝΔ;»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis