banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Σωματείο Επαγγελματιών Αλιέων: Η ανανέωση της άδειας θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά

Αρχικά γίνεται γραπτή αίτηση στα λεμβολόγια του Λιμεναρχείου για την επιθεώρηση του επαγγελματικού αλιευτικού τους

Το Σωματείο επαγγελματιών αλιέων Δήμου Ναυπλίου ενημερώνει τα μέλη του ότι η Ανανέωση της άδειας εκτέλεσης πλόων θα γίνεται πια ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας e-ΔΛΑ.

Αρχικά γίνεται γραπτή αίτηση στα λεμβολόγια του Λιμεναρχείου για την επιθεώρηση του επαγγελματικού αλιευτικού τους, η οποία απαιτεί έκδοση παραβόλου από το e-παράβολο.

Έπειτα η αίτηση για την ανανέωση της άδειας εκτέλεσης πλόων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά με τους κωδικούς taxis του ιδιοκτήτη στην σελίδα e-ΔΛΑ.

Το Σωματείο παρακαλεί όλοι οι συνάδελφοι να αιτούνται την ανανέωση της άδειας εκτέλεσης πλόων τουλάχιστον ένα μήνα πριν τη λήξη της ισχύος της άδειάς τους.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis