home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Γιώργος Γαβρήλος: Να ανασυντάξουμε δυνάμεις ώστε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις ανάγκες του κόσμου

«Η ευθύνη να σηκώσουμε ψηλά τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και φανούμε αντάξιοι του κόσμου που μας εμπιστεύεται, είναι μεγάλη»

Το εκλογικό αποτέλεσμα σχολιάζει ο Γιώργος Γαβρήλος, ευχαριστώντας παράλληλα όσους Αργολιδείς τον επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Ο νεοεκλεγείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα που παίρνει τη θέση του Γιάννη Γκιόλα, θα πρέπει να περιμένει το αποτέλεσμα και της δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης προκειμένου να διασφαλίσει τη θέση του, καθώς το ενδεχόμενο η ΝΔ να πάρει ως μπόνους και δεύτερη έδρα στο νομό είναι ορθάνοιχτο.

Όπως σημειώνει ο Γιώργος Γαβρήλος:

«Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και πρέπει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να το ερμηνεύσουμε και να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας, ώστε να φανούμε αντάξιοι απέναντι στις ανάγκες του κόσμου. Ο αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί συλλογικά, με πίστη και δύναμη στις αρχές και στις προτάσεις μας.

Από πλευράς μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου, που μου έδειξαν εμπιστοσύνη και μου ανέθεσαν την εντολή να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να είμαι κοντά στον κόσμο της Αργολίδας και να αγωνιστώ για τη βελτίωση της ζωής όλων μας».

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button