home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εκλογές στην Πελοπόννησο: Νοικοκυρεμένα εκλογικά τμήματα που ξεχωρίζουν – Ομαλά η ψηφοφορία

Τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως αναμενόταν η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη
Εκλογικό τμήμα Κρυονερίου (2)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί της Κυριακής η ψηφοφορία στα εκλογικά τμήματα όλης της Πελοποννήσου. Τις πρώρες πρωινές ώρες η προσέλευση ήταν χαμηλή στα περισσότερα εκλογικά τμήματα της Πελοποννήσου και στο Ναύπλιο.

Εντωμεταξύ, κάποια εκλογικά τμήματα χάρη στο μεράκι και τη φροντίδα των εκλογικών αντιπροσώπων ξεχωρίζουν και είναι πιο νοικοκυρεμένα, αναμένοντας τους ψηφοφόρους. Όπως ένα εκλογικό τμήμα στο Κρυονέρι της Λακωνίας, κοντά στο Οίτυλο.

Από το πρωί οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, οι γραμματείς και η εφορευτική επιτροπή, έχουν λάβει τις θέσεις τους και οι ψηφοφόροι προσέρχονται στην κάλπη. Προβλήματα με τις εφορευτικές επιτροπές υπήρξαν, αλλά έχουν επιλυθεί στις περισσότερες περιπτώσεις.

Για τη διεύθυνση του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψηφίζουν, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ψηφιακή πλατφόρμα «Μάθε που Ψηφίζεις» στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών, mpp.ypes.gov.gr, η οποία είναι προσβάσιμη και από το gov.gr.

Εκλογικό τμήμα Ναυπλίου (1)
ΦΩΤΟ: anagnostis

Νωρίς το πρωί, οι μεγαλύτεροι σε ηλικία, προτίμησαν να πάνε πρώτα στην εκκλησία και μετά να περάσουν για να ψηφίσουν για τις εθνικές εκλογές. Τις πρώτες πρωινές ώρες επομένως, όπως αναμενόταν η προσέλευση δεν ήταν μεγάλη.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί της Κυριακής 21 Μαΐου και θα κλείσουν σήμερα στις 7 το βράδυ.

Σχόλια

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis