home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτικήFeatured

Ναύπλιο: Αισιόδοξος για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Αρβανίτης – «Να μην χαθεί ούτε μία ψήφος»

«Το Ναύπλιο είναι η πόλη του έρωτα μου που ζει και με συντηρεί», είπε, μεταξύ άλλων, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Στο βήμα όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές Αργολίδας του κόμματος.

«Το Ναύπλιο είναι η πόλη του έρωτα μου που ζει και με συντηρεί», τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Κώστας Αρβανίτης σε πολιτική εκδήλωση του κόμματος που έλαβε χώρα στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, το απόγευμα της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Ο κος Αρβανίτης ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην προεκλογική εκδήλωση στο Ναύπλιο, ενώ μετά το πέρας της ομιλίας του κάλεσε στο βήμα τους πέντε υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αργολίδα, οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν μία σύντομη τοποθέτηση.

«Ως εδώ με το καθεστώς Μητσοτάκη», υπογράμμισε ο Κώστας Αρβανίτης που έκανε αναφορές στα συστημικά μέσα ενημέρωσης των Αθηνών που καθορίζουν την ατζέντα, η οποία, σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή, θα έπρεπε να είναι οι υποκλοπές, το σιδηροδρομικό δυστύχημα, το κόστος της ενέργειας, η τιμή του πορτοκαλιού κ.α.

«Υπάρχει ζήτημα σήμερα στη δημοκρατία σημαντικό. Αυτή η κυβέρνηση χτύπησε συγκεκριμένες ομάδες», επισήμανε και πρόσθεσε: «Σήμερα έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα την 21η του Μάη».

Ο κος Αρβανίτης αναφέρθηκε ακόμα στο ευρωπαϊκό κομμάτι αλλά και στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ. Επίσης έκανε αναφορά στην οικονομία και τους μισθούς.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου είπε: «Η μόνη δημοκρατική ψήφος σήμερα που παίρνει αξία είναι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ. Θα αλλάξουν τα πράγματα. Η μάχη της Κυριακής είναι κρίσιμη. Την Κυριακή θα κερδίσουμε. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Να μην χαθεί ούτε μισή ψήφος. Ζούμε για τα όνειρα μας, με τα όνειρα μας. Αυτή είναι η αριστερά».

«Δικαιοσύνη παντού σημαίνει να έχουμε όλοι οι πολίτες ίσες ευκαιρίες και ίδια αφετηρία όταν αναζητούμε το δίκιο μας χωρίς ταξικά ή άλλα εμπόδια. Κι αυτό είναι ζήτημα Κράτους Δικαίου και Δημοκρατίας, μια χώρα της ΕΕ όπως η Ελλάδα», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button