home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑχαΐα

Δυτική Αχαΐα: Ερωτηματικά με 13χρονη AMEA που γέννησε AMEA αγνώστου πατρός το οποίο βρέθηκε νεκρό

Η υπόθεση εξακολουθεί και συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, με το μόλις 10 μηνών κοριτσάκι

Η υπόθεση εξακολουθεί και συγκλονίζει τη μικρή κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας, με το μόλις 10 μηνών κοριτσάκι, Ρομά, το οποίο βρέθηκε νεκρό από τον πατριό του -καθότι αγνώστου πατρός- στα Σαγέικα και ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», το μωρό αντιμετώπιζε παθολογικά προβλήματα και έτσι ο θάνατός του δεν αντιμετωπίζεται ως ύποπτος.

Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική έκθεση που συνετάχθη μετά τη νεκροψία, το μωρό αντιμετώπιζε γενικά πολλά προβλήματα υγείας, με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν πως η μητέρα του είναι μόλις 13 ετών και κωφή, αντιμετωπίζει δε κι άλλα θέματα με την υγεία της, όπως κωφά είναι κι άλλα μέλη της οικογένειάς της.

Σύμφωνα με κατοίκους των Σαγεΐκων, το άτυχο κοριτσάκι ετάφη την ίδια ημέρα, με σύντομη διαδικασία και αφού ολοκληρώθηκε η νεκροψία. Το ζητούμενο είναι, όμως, αν έχουν παρέμβει Κοινωνικές Υπηρεσίες στην οικογένεια. Γιατί η περιοχή «βοά» για τα προβλήματα που υπάρχουν. Και μόνο το γεγονός πως ένα ανήλικο κορίτσι 13 ετών, κωφό και με ειδικές ανάγκες, μένει έγκυος, λέει πολλά!

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button