home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ξεχώρισαν οι ομορφιές της Αργολίδας μέσα από τα social media διάσημων travel bloggers

Δημοσιογράφοι – σύνεδροι του ΤΒΕΧ Europe 2023-Peloponnese, σε Ναύπλιο, Ερμιονίδα και Αρχαιολογικούς χώρους
tbex1

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του παγκόσμιου συνεδρίου TBEX Europe 2023, Peloponnese που διοργάνωσε και φιλοξένησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο Grecotel Filoxenia στην Καλαμάτα τη χρονική περίοδο 8 με 11 Μαΐου 2023.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 360 travel bloggers, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργοί περιεχομένου social media, εκπρόσωποι από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου με εκατομμύρια ακολούθους από όλον τον κόσμο.

Οι σύνεδροι μετά το πέρας του συνεδρίου, έχουν την δυνατότητα μέσα σε ένα διάστημα ενός μηνός περίπου, να διαχυθούν σε ολόκληρη την Περιφέρεια Πελοποννήσου -αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως και σε άλλες περιοχές της χώρας μας- στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips) που έχουν σχεδιαστεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά έχουν διοργανωθεί 11 μονοήμερα ταξίδια εξοικείωσης για 250 συμμετέχοντες, καθώς και 17 τριήμερα ταξίδια.

Την περίοδο 12 – 14 Μαΐου και στο πλαίσιο τριήμερων ταξιδιών εξοικείωσης (FAM Trips), οι σύνεδροι επισκέφθηκαν το νομό Αργολίδας. Η πρώτη μέρα της επίσκεψής τους περιλάμβανε ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής και στα αξιοθέατα της πόλης του Ναυπλίου ενώ τις επόμενες μέρες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την ευρύτερη περιοχή της Ερμιονίδας. Την πρωτοβουλία χαιρετίζει το Επιμελητήριο Αργολίδας και ο πρόεδρός του Φώτης Δαμούλος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis