home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΥγείαFeatured

Νοσοκομείο Άργους: Λύση μέσω Κορίνθου στο πρόβλημα με τους ακτινολόγους

Ποια λύση δρομολογείται μετά τις αντιδράσεις για την έλλειψη γιατρών στο ακτινολογικό τμήμα - Τι θα γίνει με την τρίτη θέση.

Λύση στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στο νοσοκομείο του Άργους με την έλλειψη ακτινολόγων, δίνεται έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν και που πήραν και πολιτικές προεκτάσεις, εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

Όπως ενημερώνει ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης:

«Με συντονισμένες ενέργειες του Θ. Ζαμάνη, διευθυντή του γραφείου του υπουργού υγείας και του Ιωάννη Καρβέλη διοικητού της 6ης ΥΠΕ, λύθηκε το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με την κάλυψη των εφημεριών στο ακτινολογικό τμήμα της νοσηλευτικής μονάδας Άργους».

Σύμφωνα με τον Δημήτρη Σχοινοχωρίτη τις επόμενες μέρες θα πηγαίνουν στο Άργος δύο ακτινολόγοι από νοσοκομείο Κορίνθου. Πληροφορίες λένε ότι μετά τις εκλογές θα τακτοποιηθεί και η τρίτη θέση.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη στιγμή που ένας εκ των τριών γιατρών από τις 7 Μαρτίου μετακινήθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και ο δεύτερος είναι εκτός με άδεια ασθενείας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακυρώνονται τακτικά ραντεβού στο ακτινολογικό τμήμα, τον υπέρηχο, τον μαστογράφο και τον αξονικό τομογράφο, κάποια εξ αυτών κλεισμένα εδώ και μήνες.

Επίσης δημιουργείται πρόβλημα και με τις εφημερίες λόγω του ότι ένας γιατρός δεν επαρκεί για 17 εφημερίες το μήνα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button