home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Πεμπτάκια και εκτάκια αναμετρήθηκαν σε αγωνίσματα του στίβου

Τα αποτελέσματα στη 10η γιορτή στίβου των δημοτικών σχολείων Άργους – Μυκηνών
Γιορτή Στίβου Άργος (13)

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Άργους και κορυφώνοντας τις εκδηλώσεις τους, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 10η σχολική χρονιά, η Αθλητική Γιορτή Στίβου Δημοτικών Σχολείων Άργους, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.

Και φέτος συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες της Ε’ και Στ’ τάξης των επτά Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Άργους, καθώς επίσης και τα Δημοτικά Σχολεία, Κεφαλαρίου, Σκαφιδακίου, Νέας Κίου, Κιβερίου και το Ιδιωτικό Εκπαιδευτήριο Μαλτέζου.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στη γιορτή είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον κλασσικό αθλητισμό και να αναδειχθεί η σημασία της ενασχόλησης με αυτόν.

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου, 6ου, 7ου Δημοτικών Σχολείων Άργους σημειώνουν: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλάμε για μια εκδήλωση – θεσμό στην πόλη του Άργους αφού η άψογη διοργάνωση μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις, όπως αυτή της εθελοντικής αιμοδοσίας, της “Τράπεζας Αίματος των Δημοτικών Σχολείων – Μαθήματα Ζωής”, που θα πραγματοποιηθεί για 18η φορά τη Κυριακή 28 Μαΐου».

Τα αποτελέσματα

Γιορτή Στίβου Άργος (1)
Γιορτή Στίβου Άργος (2)
Γιορτή Στίβου Άργος (3)
Γιορτή Στίβου Άργος (4)
Γιορτή Στίβου Άργος (5)
Γιορτή Στίβου Άργος (6)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis