home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Συνδέθηκε το νέο σύγχρονο δίκτυο ύδρευσης στην Καλαμάτα

Τα οφέλη από το νέο δίκτυο είναι σημαντικά γιατί πλέον εξασφαλίζεται για τους δημότες και επισκέπτες ποιοτικότερο νερό και λιγότερες βλάβες
ΔΕΥΑ Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης (β’ φάση), στην Καλαμάτα, όπως είχαν προγραμματιστεί για χθες Παρασκευή 12 Μαΐου.

Εγκαταστάθηκαν 6 κεντρικές βάνες απομόνωσης νερού και έγινε σύνδεση με το νέο δίκτυο ύδρευσης, αντικαθιστώντας τους παλαιούς και φθαρμένους αγωγούς νερού, και απαλλάσσοντας το δίκτυο ύδρευσης της Καλαμάτας από αμιαντοσωλήνες. Μια σημαντική, αναγκαία παρέμβαση για να παρέχουμε καθαρό, ασφαλές και ποιοτικό νερό στους δημότες μας.

Τα συνεργεία της ΔΕΥΑΚ εργάστηκαν από τη νύχτα ώστε να γίνουν στο συντομότερο δυνατό χρόνο οι εργασίες που απαιτούνταν. Για να γίνει η αντικατάσταση διακόπηκε η παροχή νερού από τη δεξαμενή του Κάστρου, με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός υδροδότησης και άλλες περιοχές από αυτές που είχαν αρχικά ανακοινωθεί.

Τα οφέλη από το νέο δίκτυο υδροδότησης είναι σημαντικά γιατί πλέον εξασφαλίζεται για τους δημότες και επισκέπτες της Καλαμάτας ποιοτικότερο νερό και λιγότερες βλάβες στο δίκτυο.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis