home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΚοινωνία

Κωνσταντίνος Παπανικόλας: Στην Αρκαδία κηδεύτηκε ο καναλάρχης – Θρίλερ με την περιουσία του

Τελέστηκε τελικά η κηδεία του, πέντε μέρες μετά το «πάγωμα» της ταφής του καθώς ο εισαγγελέας ζητούσε να προηγηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Στη γενέτειρα του, την Πιάνα Αρκαδίας, έγινε χθες η κηδεία του Κωνσταντίνου Παπανικόλα. Στην ιατροδικαστική έκθεση του αείμνηστου καναλάρχη αναφέρεται πως η αιτία θανάτου είναι για την ώρα απροσδιόριστη, πως ο εκλιπών έπασχε σοβαρή ασθένεια και πως πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα και των τοξικολογικών εξετάσεων (όχι πάντως άμεσα) για να κλείσει οριστικά ο φάκελος.

Τα αδέλφια του Κωνσταντίνου Παπανικόλα βγαίνουν στην αντεπίθεση και μέσω του δικηγόρου τους υποστηρίζουν ότι ούτε αμύθητη περιουσία είχε, ούτε 40 ακίνητα όπως λέγεται. Αντιθέτως το μόνο που κληροδοτεί είναι χρέη. «Είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι και δεν έχουμε ανάγκη την κατάχρεη περιουσία του αδελφού μας. Μάλιστα αμέσως μετά την ταφή θα προχωρήσουμε σε αποποίηση κληρονομιάς».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας ο εκλιπών είχε χρέη που άγγιζαν τα τρία εκατομμύρια ευρώ καθώς, για παράδειγμα στο ΙΚΑ είχε οφειλές ύψους 370.000 ευρώ, ενώ είχε δύο προσημειώσεις υποθήκης η πρώτη ανερχόταν στο 1 εκατομμύριο και η δεύτερη ξεπερνούσε το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. «Είχε χρέη αλλά είχε και μεγάλη ακίνητη περιουσία. Αυτό που ήταν το μήλον της έριδος ήταν οι μετοχές τους και η άδεια λειτουργίας του Kontra Channel», δήλωσε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

«Παραλείπεται σκόπιμα να ειπωθεί ποιος πλήρωνε όλες αυτές τις χημειοθεραπείες, τις αξονικές τομογραφίες και όλα τα έξοδα νοσηλείας στα ιδιωτικά θεραπευτήρια, καθώς και τις δύο γυναίκες, που φρόντιζαν τον κατάκοιτο Κωνσταντίνο Παπανικόλα. Αυτός που τα πλήρωνε όλα αυτά δεν ήταν άλλος από τον αδελφό του», είπε ο δικηγόρος αδελφών Παπανικόλα, Δημήτρης Χρυσάφης.

Όπως ανέφερε το Mega, πριν ο αδελφός του εκλιπόντος γίνει δικαστικός συμπαραστάτης, ένα τρίτο πρόσωπο και μάλιστα όχι συγγενής του είχε επιχειρήσει να το κάνει. «Κι αυτό ήταν η αφορμή ο αδελφός να κάνει ορθώς αίτηση για δικαστική συμπαράσταση. Ήταν ένας πρώην υπάλληλος του. Εμείς δεν κατηγορούμε τα αδέλφια Παπανικόλα», δήλωσε ο δικηγόρος του εκλιπόντος.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του πρώην συνεργάτη του και τότε ο αδελφός αποφάσισε να αναλάβει την φροντίδα του 80χρονου καναλάρχη. «Θέλω να μάθει όλος ο κόσμος ότι ο μοναδικός κάτοχος των μετοχών μου είμαι εγώ. Κανείς άλλος», είχε δηλώσει ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας. «Τα αδέλφια επιθυμούν απλά να ταφεί ο αδελφός τους και να σταματήσει όλος αυτός ο δημόσιος εξευτελισμός».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button