home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φιλιατρά: Κρέμασε τον σκύλο σε δέντρο και χόρευε σαν κανίβαλος γύρω του αφού είχε πεθάνει (Βίντεο)

Αφού έδερνε το ζώο ακόμα και μετά τον θάνατό του, στη συνέχεια έβαλε λαϊκή μουσική και χόρευε ημίγυμνος, γύρω από το άψυχο σώμα του βασανισμένου τετραπόδου
Σκύλος

Απίστευτη κτηνωδία στα Φιλιατρά με θύμα έναν σκύλο. Άνδρας κρέμασε το δύστυχο ζώο σε ένα δέντρο και αφού το έδερνε ακόμα και μετά τον θάνατό του, στη συνέχεια έβαλε λαϊκή μουσική και χόρευε ημίγυμνος σαν κανίβαλος, γύρω από το άψυχο σώμα του βασανισμένου τετραπόδου.

Το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr αποτυπώνει τη φρικαλεοτητα σε βάρος του ζώου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6 το απόγευμα της 1ης Μαΐου, ενώ το βίντεο το τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος κάλεσε και περιπολικό. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών που έσπευσαν στο σημείο είδαν το υλικό, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον άνδρα, ο οποίος είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Εκτός απο την Αστυνομία, ειδοποιήθηκαν και φιλοζωικές οργανώσεις, σχηματίστηκε δικογραφία και ο φάκελος με την κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα και το οπτικό υλικό διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.

Λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ο ιδιοκτήτης του ζώου, έχει κληθεί αύριο συνοδευόμενος απο τον δικηγόρο του να δώσει ανωμοτί κατάθεση και στη συνέχεια, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την εξέλιξη.

Η Πανελλήνια Φιλοζωική Εταιρεία και ο φιλοζωικός σύλλογος Καλαμάτας, δήλωσαν παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας.

https://www.youtube.com/watch?v=ASxVDR1eesQ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis