home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πίσω ολοταχώς: Γέμισαν με αφίσες του ΚΚΕ(μ-λ) Αργολίδα και Αρκαδία

Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στους δρόμους του Άργους, του Ναυπλίου, της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης και στα χωρία Λεβίδι και Κανδήλα Αρκαδίας
ΜΛ ΚΚΕ Αφίσες (1)

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Μάη εξόρμηση του ΚΚΕ(μ-λ) στην Αργολίδα και την Αρκαδία. Εκτός από άκρατη αφισορύπανση που δεν αρμόζει στη σημερινή εποχή και παραπέμπει σε άλλες παλιότερες δεκαετίες, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις με την προκήρυξη και την «Προλεταριακή Σημαία» στους δρόμους του Άργους, του Ναυπλίου, της Τρίπολης, της Μεγαλόπολης και στα χωρία Λεβίδι και Κανδήλα Αρκαδίας.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό):

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ευνοϊκή, με διάθεση ανοίγματος συζήτησης. Ενδεικτικά, στο Αργος μια παρέα λαϊκών ανθρώπων, σε κάποιο καφενείο, έκφρασε θετική έκπληξη για το γεγονός ότι πραγματοποιούνταν αφισοκόλληση στην πόλη μετά από …πολλά χρόνια!

Ενώ στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης, νέοι άλλα και μεγαλύτεροι άνθρωποι έθεταν ερωτήματα για την Αριστερά, για το πώς θα λυθούν τα προβλήματα του λαού, για το πώς θα απαντηθεί η πολιτική που ασκείται σε βάρος του.

Στο Λεβίδι έγινε συζήτηση με κόσμο στην κεντρική πλατεία και σε καφενεία, διάδοση του ψηφοδελτίου και της προκήρυξης, τοποθέτηση χαρτονιών, ενώ στη Μεγαλόπολη, εκτός από την εξόρμηση που πραγματοποιήθηκε, ανοίχθηκαν συζητήσεις σε καφενείο».

ΜΛ ΚΚΕ Αφίσες (3)
ΜΛ ΚΚΕ Αφίσες (2)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis