home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Απόλαυσαν μία … Άνοιξη τραγούδια στο Άργος

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγαπημένα γνωστά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, κάποια από αυτά ως «ορόσημο» έγραψαν ιστορία!

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η μουσική εκδήλωση «…μια….Άνοιξη τραγούδια….!» που διεξήχθη στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος καθώς σπουδαστές του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ-ΑΡΓΟΥΣ» Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μεταξίας Γκότση και μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Άργους, Διευθύντρια Κουτρουφίνη Σοφία.

Συνέπραξαν με τη διακεκριμένη «ATHENS CHAMBER ORCHESTRA» σε ενορχήστρωση και διεύθυνση ορχήστρας τον Απόλλωνα Κουσκουμβεκάκη.

  • solist την ΑΝΝΑ ΜΑΤΣΟΎΚΑ (τραγούδι)
  • solist την ΜΕΤΑΞΙΑ ΓΚΟΤΣΗ (ακορντεόν).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και προλόγισαν ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Άργους Νίκος Γκαβούνος, η υπεύθυνη της Νεανικής Βιβλιοθήκης Άργους Πένυ Καχριμάνη, γονείς σπουδαστών και μαθητών και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αγαπημένα γνωστά τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών, κάποια από αυτά ως «ορόσημο» έγραψαν ιστορία!

Το επίπεδο των σπουδαστών του Ελληνικού Ωδείου Άργους για άλλη μια φορά ανταποκρίθηκε επάξια και άριστα στη σύμπραξη αυτή κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα της ΚΕΔΑΜ.

Οι υπεύθυνοι καθηγητές του Ωδείου:

  • ΝΤΟΚΟΣ ΓΙΏΡΓΟΣ/ τμήμα Κιθάρας
  • ΜΗΤΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ /τμήμα Drums
  • ΓΚΟΤΣΗ ΜΕΤΑΞΙΑ/τμήμα ακορντεόν
  • Η υπεύθυνη καθηγήτρια του σχολείου: ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button