home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: 40 έργα τέχνης που έχουν φιλοτεχνηθεί από 35 χαράκτριες

Το ΣΔΕ Ναυπλίου επισκέφθηκε την έκθεση «Ελληνίδες χαράκτριες», η οποία φιλοξενείται στον Εκθεσιακό Πολιτιστικό Χώρο της Alpha Bank
Έκθεση Χαράκτριες Ναύπλιο (3)

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερο ενδιαφέρον το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου επισκέφθηκε μια πολύ αξιόλογη έκθεση με τίτλο «Ελληνίδες χαράκτριες», η οποία φιλοξενείται στον Εκθεσιακό Πολιτιστικό Χώρο της Alpha Bank στο Ναύπλιο και έχει ως στόχο την ανάδειξη των γυναικών στον χώρο των εικαστικών τεχνών και ειδικά στη χαρακτική.

Στους χώρους της έκθεσης -σε ένα υπέροχο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της πόλης- παρουσιάζονται 40 έργα τέχνης που έχουν φιλοτεχνηθεί από 35 χαράκτριες.

«Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική ξεναγό μας και υπεύθυνη της έκθεσης κα Ιωάννα Μαυριά, που τόσο όμορφα και παραστατικά μας ξενάγησε στο χώρο και μας μύησε σε έναν καινούριο κόσμο για μας, αυτόν της χαρακτικής. Απολαύσαμε τα έργα των χαρακτριών, πολλά από τα οποία μας έδωσαν τροφή για σκέψη και προβληματισμό, όπως φάνηκε από τις συζητήσεις μας στη συνέχεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ΣΔΕ Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis