home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κατερίνα Ζαχαριουδάκη: Αυτή είναι η 5η υποψήφια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα

Ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και καθηγήτρια υποκριτικής από την Αθήνα
Κατερίνα Ζαχαριουδάκη

Η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, ηθοποιός, ραδιοφωνική παραγωγός και καθηγήτρια υποκριτικής είναι τελικά η 5η υποψήφια βουλευτής στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στην Αργολίδα.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα, η Κατερίνα Ζαχαριουδάκη είναι μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας) – στο οποίο το καλοκαίρι του 2022 εκλέχτηκε Α’ αναπληρωματικό μέλος του Συμβουλίου προσφέροντας κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο σε πληττόμενους καλλιτέχνες που έχουν ανάγκη φροντίδας, και βοηθώντας στις δράσεις του ΤΑΣΕΗ. Στο θέατρο εμφανίστηκε επαγγελματικά το 2003. Έχει συνεργαστεί με θιάσους σε κεντρικά αθηναϊκά θέατρα (Ηρώδειο, Μπρόντγουαιη, Τζένη Καρέζη, Γκλόρια, Βεάκη, Άλφα, Αργώ, Casablanca Music Hall, Γυάλινο Μουσικό Θέατρο κ.α.) αλλά και σε περιοδείες και σε χοροθεατρικές παραστάσεις.

Συνεργάστηκε – σαν ηθοποιός αλλά και σαν βοηθός σκηνοθέτη – δίπλα σε καταξιωμένους σκηνοθέτες, δημιουργούς και καλλιτέχνες όπως οι Νίκος Κούνδουρος, Στέφανος Ληναίος, Ευγένιος Τριβιζάς, Παναγιώτης Μέντης, Ζαχαρίας Ρόχας, Narimane Mari, Χρήστος Δήμας, Τάνια Τρίπη, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Τσούκας, Τάκης & Γιάννης Φίνας (Duo Fina), Μίκης Θεοδωράκης κ.α.

Τα τελευταία χρόνια, εκτός από την υποκριτική, ασχολήθηκε ενεργά με την οργάνωση, την επικοινωνία και τη διεύθυνση παραγωγής θεατρικών παραστάσεων αλλά και το ραδιόφωνο. Διατηρεί προσωπική εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου στο Radio Terranova, ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε διαφημιστικά. Είναι η βασική εκφωνήτρια και παρουσιάστρια της εταιρείας SQ . Από το 2009, συνεχίζει να ασχολείται με το θέατρο για παιδιά και την εκπαίδευση γύρω από αυτό. To 2022 έγραψε το πρώτο της θεατρικό έργο για παιδιά, με τίτλο ‘Πιάσε το όνειρο”, το οποίο παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του ίδιου έτους , σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σιδέρη.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ντραβαλος

    Καταντια για το ΠΑΣΟΚ, εφεραν την ξενοφερτη ομορφη ηθοπιο να συμπληρωσουν το ψηφιδελτιο, τα απομειναρια ενος κομματος που μεγαλουργησε στα προθυρα της διαλυσης, απεμειναν οι καλα βολεμενοι που μετα τις εκλογες δεν θα υφιστατε κομμα πασοκ, ηδη αποροφαται απο τη δεξια του κουλη.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis