home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeatured

Χάντμπολ: Ποια μέτρα αποφασίστηκαν για το 19ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών στο Ναύπλιο

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 8-9 Μαΐου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας

Όλα έτοιμα για το 19ο Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Χάντμπολ που θα διεξαχθεί 8-9 Μαΐου στο ΔΑΚ Αγίας Τριάδας Ναυπλίου. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετάσχουν οι ομάδες ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Διομήδης Άργους και ΑΣΕ Δούκα.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος και των τεσσάρων φιναλίστ.

Οι αποφάσεις

Αποφασίστηκε το Final Four να είναι ειδικής διαχείρισης, δεν θα εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις και διαπιστεύσεις για τους Δημοσιογράφους.

Θα εκδοθούν για κάθε αγώνα 500 προσκλήσεις, όλες ονομαστικές με αναγραφή του Α.Δ.Τ., ώστε να υπάρξει ταυτοποίηση στις εισόδους του γηπέδου.

Διαβάστε ακόμα

Αναφορικά με τους ημιτελικούς, κάθε ομάδα θα λάβει 25 προσκλήσεις και άλλες 30 αποκλειστικά για τους συγγενείς Α’ βαθμού των αθλητών και των προπονητών.

Οι υπόλοιπες προσκλήσεις θα διατεθούν από την Ομοσπονδία βάσει του πρωτοκόλλου της, ενώ θα υπάρξει η μέριμνα και για την διάθεση προσκλήσεων σε αθλητές-τριες, προπονητές και στελέχη των σωματείων χάντμπολ της ευρύτερης περιοχής.

Η παρουσίαση

Στον πολυχώρο “Φουγάρο” (Ασκληπιού 98, Ναύπλιο) θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαϊου 2023 και και ώρα 12:30 η επίσημη συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου Ανδρών Λουξ.

Παρόντες θα είναι εκπρόσωποι της διοργανώτριας αρχής, ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ/ΟΧΕ Ανδρέας Μούκιος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και φυσικά οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλιστ.

Το πρόγραμμα των αγώνων

Δευτέρα 8 Μαΐου 2023
1ος ημιτελικός
ΔΑΚ Αγίας Τριάδας 15:30, Διομήδης Άργους- ΑΣΕ Δούκα
(Κινατζίδης- Φωτακίδης, Μεϊμαρίδης- Τσάκωνας)

2ος ημιτελικός
ΔΑΚ Αγίας Τριάδας 19:15, Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή- ΑΕΚ
(Μπέτμαν- Τζαφερόπουλος, Κατσίκης- Μεϊμαρίδης)

Τρίτη 9 Μαΐου 2023
Τελικός
ΔΑΚ Αγίας Τριάδας 19:15
(Νάσκος- Χαρίτσος, Κατσίκης- Τσάκωνας)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button