home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Τύχη βουνό στη διαδρομή Αρβανιτιά – Καραθώνα μετά από πτώση βράχου

Ο βράχος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα από το βουνό, περνώντας ανάμεσα από τέσσερις περαστικούς που εκείνη των ώρα έκαναν το τρέξιμό τους στη χωμάτινη διαδρομή
Πτώση βράχων Αρβανιτιά Καραθώνα

Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 4 Μαΐου στο Ναύπλιο, όταν έγινε πτώση βράχου στη χωμάτινη διαδρομή Αρβανιτιά – Καραθώνα, την ώρα που περνούσε κόσμος από το σημείο.

Το περιστατικό συνέβη κατά τις 2:30 το μεσημέρι ενώ διέσχιζαν το μονοπάτι που ξεκινά από την Αρβανιτιά και καταλήγει στην Καραθώνα, 4 άτομα στη σειρά. Ο βράχος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα από το βουνό, πέρασε ανάμεσα στους περαστικούς και κατέληξε στη θάλασσα. Ενημερώθηκε αστυνομία και πυροσβεστική.

Ο Πέτρος Θωμόπουλος που ήταν περαστικός από το σημείο την ώρα που έγινε η κατολίσθηση, περιγράφει το συμβάν ως εξής: «Ήρθε ο βράχος από το βουνό, είχαμε Άγιο, πέρασε στα 6 μέτρα μπροστά μου με ταχύτητα τρελή».

Και συμπληρώνει: «Είχαμε τύχη και ζούμε, πήγα για τρέξιμο 2.30 Αρβανιτιά – Καραθώνα, εντελώς τυχαία πηγαίναμε 4 άτομα στη σειρά ο ένας πίσω απο τον άλλο, 10 μέτρα περίπου διαφορά μεταξύ μας, έφυγε βράχος από το βουνό ένα μετρό περίπου με τρελή ταχύτητα και πέρασε ανάμεσα μας και κατέληξε στην θάλασσα! Ενημέρωσα αστυνομία πυροσβεστική! Ζούμε από θαύμα!»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis