Home design
home design

Η Λία Αλεποχωρίτη μαζί  με τον Κ. Μάκαρη

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Η Λία Αλεποχωρίτη μαζί  με τον Κ. Μάκαρη
Αλεποχωρίτη Λία και Κώστας Μάκαρης

Η Λία Αλεποχωρίτη είναι η νέα προσθήκη στη δημοτική παράταξη του Κώστα Μάκαρη και θα είναι υποψήφια για το δήμο Ναυπλιέων, στο πλευρό του επιχειρηματία και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέα Εποχή».

Η ίδια εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση:

«Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είμαι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτισσα και κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο, όπου και εργάζομαι στον καθαρά ιδιωτικό τομέα, όπως εργάζεται πλέον και η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

Δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητη  και η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Δήμο Ναυπλιέων αλλά και ιδιαίτερα στο Ναύπλιο.

Είμαστε μια κατ΄ εξοχήν Τουριστική πόλη με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, αλλά και ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.

Όμως δυστυχώς αυτή η Πρωτεύουσα Πόλη, δεν παίρνει τις ανάλογες βοήθειες από τους αιρετούς άρχοντες και δη την Δημοτική Αρχή. Ουσιαστικά έργα που θα έπρεπε να έχουν γίνει στα πλαίσια της ανάπτυξης, έχουν παραμεληθεί ή είναι βαλτωμένα.

Επειδή λοιπόν δεν πάει άλλο αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση για μένα από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Κων/νο Μάκαρη να συμμετάσχω και εγώ ενεργά σε αυτήν την πανστρατιά

για αλλαγή στην Δημοτική Αρχή, που φέρει αποκλειστικά και την ευθύνη αυτού του τέλματος, που έχει επέλθει στα Δημοτικά πράγματα.

Θα είμαι λοιπόν υποψήφια και εγώ με το ψηφοδέλτιο του κ. Μάκαρη στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.»

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis