home design 800x400
home design 1170Χ320

Βγήκε νικητής ο 27χρονος που τραυματίστηκε από βεγγαλικά στο Λεωνίδιο το βράδυ της Ανάστασης

Ο νεαρός που είχε νοσηλευτεί διασωληνωμένος στην εντατική, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Αθηνών μετά από 17 ημέρες
Λεωνίδιο αεροστάτο

Μετά από 17 ημέρες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο των Αθηνών όπου νοσηλευόταν, ο 27χρονος, από το Λεωνίδιο, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά από βεγγαλικά, το βράδυ της Ανάστασης.

Ο 27χρονος νοσηλευόταν το περισσότερο χρονικό διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κι αφού ανταποκρίθηκε πλήρως στη θεραπεία των γιατρών κατάφερε να βγει νικητής. Οι γιατροί τον ξύπνησαν τις προηγούμενες ημέρες από το κώμα και αφού ανταποκρίθηκε πλήρως μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

Ο 27χρονος θα παραμείνει για λίγες ημέρες στην Αθήνα αλλά όχι νοσηλευόμενος προκειμένου να βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση και μόλις του επιτραπεί θα επιστρέψει πίσω στον τόπο καταγωγής του, το Λεωνίδιο όπου ζει και εργάζεται.

Από τις πρώτες ημέρες οι γιατροί έκριναν σκόπιμο ο 27χρονος να διασωληνωθεί περισσότερο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η υγεία του.

Ο δεύτερος τραυματίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ακόμα χειρουργείο στο πόδι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis