home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τσίπρας από Τρίπολη: Να φύγει η χειρότερη Δεξιά που πέρασε ποτέ από τη χώρα

«Στους εργαζόμενους που απειλούνται από τους εργοδότες που στέκονται δίπλα από τον κ. Γεωργιάδη, λέμε τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες στις 21 Μαΐου»
Τσίπρας Τρίπολη (4)

«Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ευνόησε τους έχοντες και βύθισε στη φτώχεια τα μεσαία και χαμηλά στρώματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από την Τρίπολη συνεχίζοντας την προεκλογική του περιοδεία.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός των κοριών, όπως τον χαρακτήρισε, και όχι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων, ενώ διπλασίασε τους μετακλητούς υπαλλήλους, διπλασίασε τους μισθούς των «γαλάζιων» golden boys στη ΔΕΗ και απαξίωσε και στοχοποίησε τους εργαζομένους, οι οποίοι δεν πληρώνονται ούτε καν τις υπερωρίες.

Αναφέρθηκε στην κοινωνική αδικία, στο έλλειμμα δημοκρατίας και στο έλλειμμα δικαιοσύνης στη χώρα και ζήτησε από τους πολίτες την Κυριακή 21 Μαΐου να δώσουν ισχυρή εντολή στο κόμμα του, ώστε «όχι απλώς να φύγει η Δεξιά, αλλά να φύγει η χειρότερη Δεξιά που πέρασε ποτέ από τη χώρα».

«Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτές οι εκλογές είναι απλής αναλογικής, είναι και εκλογές χαλαρής ψήφου. Αυτό είναι λάθος. Το ότι έχουμε εκλογές απλής αναλογικής, δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε εκλογές κοινής λογικής. Αυτός που θα έρθει πρώτος στις πρώτες εκλογές, θα έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει κυβέρνηση. Η απλή αναλογική δίνει την ισοτιμία της ψήφου. Η λογική μας υποχρεώνει να έχει αντίκρισμα η ψήφος. Η εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ σημαίνει ότι την επόμενη μέρα θα έχουμε την Αλλαγή», είπε ο κ. Τσίπρας, αναφερόμενος στη συνέχεια στα 11 άρθρα του Συμβολαίου Αλλαγής που παρουσιάστηκε χθες.

«Δάνεια παίρνουν από τις τράπεζες μονάχα αυτοί που δεν χρειάζονται δανεισμό. Θα στηρίξουμε αυτούς που έχουν ανάγκη και όχι τους ισχυρούς. Αυτό το σχέδιό μας το καταθέτουμε σε γνώση της ελληνικής κοινωνίας και όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών. Στις 21 του Μάη υπάρχουν δύο εκδοχές: Το βράδυ θα πανηγυρίζουν οι ολιγάρχες, το κατεστημένο, ή ο λαός; Να πανηγυρίζουν το βράδυ της Κυριακής τον εκλογών οι προοδευτικοί πολίτες. Με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε κυβέρνηση προοδευτικής συνεργασίας».

«Έχει σημασία όχι απλά να είμαστε πρώτοι, αλλά να είμαστε πρώτοι με διαφορά. Θέλω να σας διαβεβαιώσω μέχρι την κάλπη της 21ης Μάη θα δούμε πάρα πολλά, ίσως περισσότερα από όλα όσα έχουμε δει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Διότι έχουμε ένα κατεστημένο. Σας προτρέπω να μην δώσετε σημασία σε πολλά από αυτά που θα δείτε, αλλά σε αυτά που βλέπετε μπροστά σας. Όχι στις δημοσκοπικές μπάρες. Σας το λέω μετά λόγου γνώσεως: Είμαστε ήδη μπροστά και σας καλώ με την ψήφο και τη δράση σας να κάνετε ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο καθαρή, τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ!».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis