home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τρίπολη: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Συμμετείχαν 8 σχολεία από όλη την χώρα
2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, σε συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με τις «Δυτικές Πινελιές».

Ένα Φεστιβάλ το οποίο διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη της Τρίπολης, με συμμετοχές από οχτώ σχολεία της χώρας.

Παραστάσεις δόθηκαν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (28,29 και 30 Απριλίου 2023). Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν η “Θεατρική Ομάδα Γυμνασίου” σε συνεργασία με τον “Όμιλο Μουσικής Γυμνασίου Λυκείου” των Εκπαιδευτηρίων CGS Κωστέα-Γείτονα, η Εφηβική ομάδα μιούζικαλ Ανατολικής Μάνης, το 1ο ΓΕΛ Αγίου Δημητρίου «Τάκης Ζενέτος», η Εφηβική ομάδα μιούζικαλ Λουτρακίου, οι Δυτικές Πινελιές, η Ομάδα Μουσικού Θεάτρου του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Ψυχικού, ο Θεατρικός Όμιλος 4ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού «Δημήτριος Νανόπουλος» και η Εφηβική ομάδα μιούζικαλ Τρίπολης.

Στην λήξη του Φεστιβάλ, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης έδωσε συγχαρητήρια, ενώ δήλωσε συγκινημένος για την ευκαιρία που δίνεται σε παιδιά και εφήβους να εκφραστούν διαφορετικά και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

«Δείχνει ότι καθιερώνεται, δεσμευόμαστε ως Δήμος ότι θα το συνεχίσουμε τα επόμενα χρόνια. Συγχαρητήρια στους γονείς για την υποστήριξη που δίνουν στα παιδιά τους,αφού κάποια δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις σε λίγο καιρό» είπε ο κ. Τζιούμης.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «αυτό το τριήμερο επισκέφθηκαν την περιοχή μας, λόγω του φεστιβάλ, πάνω από 600 πολίτες. Τα σχόλιά τους για την πόλη ήταν εξαιρετικά. Αυτό το Φεστιβάλ φέρνει επισκεψιμότητα κι είναι πολύ σημαντικό, διότι αρκετός κόσμος γνωρίζει την Τρίπολη. Έχουμε τις δυνατότητες, την ομορφιά, την ιστορία, τον πολιτισμό, τα προϊόντα μας για να μπούμε στον τουριστικό χάρτη».

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ είχε ο Αντώνης Χανιώτης, ενώ Διευθύντρια σκηνής ήταν η Δώρα Μπαρουτάκη.

Ο κ. Χανιώτης εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια του προς τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Ελένη Καρούντζου, σημειώνοντας ότι δείχνουν τη διάθεση να στηρίξουν αυτό το Φεστιβάλ και να το εξελίξουν σε θεσμό.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis