home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ύδρα: Έριξε τη γάτα από την ταράτσα και γέμισε ο τόπος αίματα – «Εγώ την πέταξα, έχεις πρόβλημα;»

Απίστευτο περιστατικό κακοποίησης ζώου – Υπό κράτηση ο δράστης – Τι λένε αυτόπτες για το συμβάν που εκτυλίχθηκε σε ταβέρνα του νησιού
Γάτα

Ένας άνδρας δεν δίστασε να πετάξει μια γάτα από στηθαίο εστιατορίου, από ύψος οκτώ μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η απίστευτη περίπτωση κακοποίησης ζώου συνέβη στην Ύδρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr, το περιστατικό αντιλήφθηκε μια γυναίκα όταν ξαφνικά «έσκασε» στα πόδια της το γατάκι. Από την σφοδρή πρόσκρουση το πλακόστρωτο γέμισε με αίματα, ενώ η γάτα αναφέρεται πως τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Ύστερα η ίδια μαζί με τους ιδιοκτήτες του εστιατορίου πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλουν το περιστατικό. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον δράστη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Την πέταξε από ύψος 8 μέτρων

Δράστης φέρεται να είναι ένας μεσήλικος άνδρας, ο οποίος εκείνη την ώρα βρισκόταν στην ταβέρνα μαζί με μία παρέα γυναικών. Αφότου πέταξε την γάτα από ύψος οκτώ μέτρων, αυτόπτης μάρτυρας τους είδε να γελούν!

«Καθόμουν έξω από το μαγαζί όταν αντικρίσαμε την γάτα να πέφτει από ύψος οκτώ μέτρων. Η τέντα του καταστήματός μου έκοψε τη φορά της πτώσης όμως η γάτα τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Το ζώο έπεσε μπροστά σε μια Αθηναία τουρίστρια η οποία πήγε τρέχοντας να δει τι είχε συμβεί και τότε αυτός που την έριξε της απάντησε: «Έχεις κανένα πρόβλημα ; Εγώ την έριξα». Ο δράστης ήταν με παρέα, γυναίκες και άντρες οι οποίοι γελούσαν, σύμφωνα με την μαρτυρία της τουρίστριας. Η αστυνομία έφτασε πολύ γρήγορα και τον προσήγαγε στο Τμήμα», δήλωσε η αυτόπτης.

Ανέβηκε στο πιάτο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης έτρωγε στην ταβέρνα μαζί με την παρέα γυναικών που τον συνόδευε, όταν πλησίασε στο τραπέζι η γάτα και φέρεται να ανέβηκε στο πιάτο του. Τότε ήταν που έσπρωξε με δύναμη το ζώο ρίχνοντάς την από την ταράτσα από ύψος οκτώ μέτρων.

Όταν αυτόπτες μάρτυρες του ζήτησαν εξηγήσεις για την απαράδεκτη αντίδραση εκείνος απάντησε με κυνισμό: «Εγώ την πέταξα, έχεις πρόβλημα;»!

Σχηματίζεται δικογραφία

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές για το απαράδεκτο περιστατικό και αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο όπου εντόπισαν και προσήγαγαν τον υπεύθυνο για τον βαρύ τραυματισμό του ζώου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και εντός των επόμενων ημερών -πιθανόν την Τρίτη- θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Προς το παρόν, η κακοποιημένη γάτα -που έχει ιδιοκτήτη- δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Είναι άγνωστο πού βρίσκεται και ποια είναι η κατάστασή της. Σημειώνεται ότι το κατάστημα εστίασης διαθέτει κάμερες που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τον τρόπο που έδρασε ο άνδρας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis