home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Καταπατούν τους νόμους εν όψει εκλογών (φωτό)

Τροχαία, συμπολίτευση, αντιπολίτευση περί άλλων τυρβάζουν
παρανομο παρκαρισμα (3)

Παρά τα συχνά ρεπορτάζ του «Αναγνώστη Πελοποννήσου» για την τακτική παραβίαση των εισόδων τροφοδοσίας καταστημάτων και το παρκάρισμα πάνω στον χώρο της λαϊκής αγοράς του Άργους, αντί να συγκινήσουν την τροχαία Άργους, την δημοτική αρχή αλλά και την αντιπολίτευση να αποτρέψουν αυτή την κατάσταση, παρατηρήσαμε πως αφαιρέθηκαν παράνομα από κάποιους όλοι οι στύλοι που εμπόδιζαν την άνοδο και το παρκάρισμα στην πλατεία Δημοκρατίας στην πλευρά της οδού Μπελίνου.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στις πλάκες της πλατείας και η βρωμιά των ΙΧ να τις διαπερνά. Φαίνεται πως σε κάποιους άρεσε το φαινόμενο με τα παράνομα παρκαρισμένα ΙΧ μπροστά στις «Καμάρες» και το επεκτείνουν παντού.

παρανομο παρκαρισμα 7 1
παρανομο παρκαρισμα 1

Το ίδιο συμβαίνει και στον χώρο των Στρατώνων του Καποδίστρια. Μας βλέπω σε λίγο να πλένουν τα ΙΧ τους με νερό από την «λιμνούλα της πλατείας» και να τα ξεβγάζουν στο σιντριβάνι, ενώ θα απλώνουν τα πατάκια τους στον Ηρακλή για να στεγνώσουν.

img 20230415 104709

Έλεος πια, μετά την κακογουστιά και η παράδοση όλων στο κέρδος των ψηφοφόρων.

παρανομο παρκαρισμα 4

Όμως είναι τεράστιες και οι ευθύνες της τροχαίας Άργους που δεν κόβει ούτε μισή κλήση με το πρόσχημα ότι ο δήμος Άργους διαθέτει «δημοτική αστυνομία». Βέβαια οι δύο που ελέγχουν τους χώρους καθορισμένης στάθμευσης, δεν αποτελούν δημοτική αστυνομία, την οποία ο δήμος Άργους δεν διαθέτει, γι αυτό αναθέτει σε σεκιουρητάδες την φύλαξη της λιμνούλας.

παρανομο παρκαρισμα 5

Πόσο θα κάνουν όλοι πως δεν βλέπουν σ αυτή την πόλη;

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Τάκης Πασσαλής

    Άριστο το ρεπορτάζ-έρευνα για το Αργειακό μπάχαλο.
    Για κάντε και ένα παρόμοιο και για το ΄Ναύπλιο, ιδιαίτερα στο ιστορικό του κέντρο, όπου κάθε δρομάκι, πεζόδρομος ακόμα και πλατείες, μετατρέπονται σε πάρκινγκ. ιδιαίτερα τις μέρες με μεγάλη επισκεψιμότητα.
    Οι απαγορευτικές πινακίδες σήμανσης μόνον ως διακοσμητικές λειτουργούν εδώ και χρόνια ενώ η τροχαία Ναυπλίου για να επέμβει πρέπει πρώτα η κατάσταση να βγεί εκτός ελέγχου, ενώ κανείς αρμόδιος δεν φα΄νεται να ενδιαφέρεται…

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis