home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Ο Διδασκάλου θα εκπροσωπήσει Μητσοτάκη στα εγκαίνια του Mediterranean Yacht Show

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού ως επίσημος εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου θα εκπροσωπήσει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε λίγες ώρες στο Ναύπλιο, στην τελετή εγκαινίων του Mediterranean Yacht Show, στο λιμάνι της πόλης.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής παγκοσμίως που επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά στο Ναύπλιο. Ήδη από χθες τα σκάφη έχουν κατακλίσει το λιμάνι της πόλης. Το «παρών» δίνουν κορυφαίες διεθνείς εταιρείες όπως οι Camper & Nicholsons International, CSO Yachts, YCO, IYC, CharterWorld LLP, Yachting Partners International, Northrop & Johnson, Luxury Charter Group, West Nautical κ.ά. Η έκθεση θα διαρκέσει 5 ημέρες, δίνοντας την ευκαιρία σε εκατοντάδες brokers από όλο τον κόσμο να δουν από κοντά τα διαθέσιμα προς ναύλωση σκάφη και τις δυνατότητές τους, αλλά και να γνωρίσουν τα πληρώματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Ο κος Διδασκάλου, που συνδέεται και λόγω καταγωγής, φιλικά με πολλούς ανθρώπους στην περιοχή, μεταξύ των οποίων και με τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μάκαρη, που είχε παραβρεθεί με ανθρώπους του συνδυασμού του στην υποδοχή Μητσοτάκη στο Ναύπλιο, θα βρίσκεται στα εγκαίνια του σημαντικού event που ξεκινάει σήμερα επίσημα στην πόλη. Η παρουσία πολιτικών και αυτοδιοικητικών στα εγκαίνια της έκθεσης στο Ναύπλιο, ειδικά στην προεκλογική περίοδο που διαλύουμε, αναμένεται να είναι μεγάλη.

Σημειώνουν οι διοργανωτές για το Mediterranean Yacht Show, που διοργανώνεται στο Ναύπλιο: «Έχοντας αναδειχθεί στη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής διεθνώς και ξεπερνώντας κατά 5 φορές τον αριθμό των σκαφών που κατόρθωσαν να εκθέσουν το 2022 η Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία μαζί στην αντίστοιχη έκθεση της Βαρκελώνης, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS), επιστρέφει για 8η χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η έκθεση, η  οποία  συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιεων με τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και ευρίσκεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Σχόλια

coffee berry
alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis