home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

MEDYS 2023: Εγκαίνια στο Ναύπλιο με λαμπερές παρουσίες και έκθεση τοπικών προϊόντων

95 σκάφη με μήκος από 24 μέτρα έως 85 μέτρα διαθέσιμα για τους μελλοντικούς ναυλωτές τους.
8o medys Ναύπλιο (1)

Εγκαίνια για το 8o Mediterranean Yacht Show το απόγευμα του Σαββάτου 29 Απριλίου στο Ναύπλιο. Η έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής που φιλοξενείται στο λιμάνι της πόλης θα διαρκέσει για πέντε ημέρες, έως και τις 3 Μαΐου

95 σκάφη με μήκος από 24 μέτρα έως 85 μέτρα διαθέσιμα για τους μελλοντικούς ναυλωτές τους.

Εκατοντάδες brokers από όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα διαθέσιμα προς ναύλωση γιοτ και τις δυνατότητές τους, αλλά και να γνωρίσουν τα πληρώματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Κορυφαίες διεθνείς εταιρείες

Στο MEDYS 2023 συμμετέχουν κορυφαίες διεθνείς εταιρείες όπως οι Camper & Nicholsons International, CSO Yachts, YCO, IYC, CharterWorld LLP, Yachting Partners International, Northrop & Johnson, Luxury Charter Group, West Nautical κ.ά.

Λαμπερές παρουσίες στα εγκαίνια, στα οποία, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκε ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Ανδριανός όπου απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς επίσης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Πουλάς, ο πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού Μιχάλης Σκουλικίδης, πολιτευτές, αυτοδιοικητικοί και για λογαριασμό της Κυβέρνησης ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Γιώργος Διδασκάλου.

Η έκθεση τοπικών προϊόντων

Στην πλατεία Φιλελλήνων εγκαινιάστηκε και η 2η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 8ου Mediterranean Yacht Show.

Στόχος της είναι να δοθεί η δυνατότητα στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες να ενημερωθούν για προϊόντα από τους τοπικούς παραγωγούς της Αργολίδας στους κλάδους των τροφίμων και των ποτών.

Στα εγκαίνια συμμετείχαν με χορευτικά δρώμενα οι ομάδες «Μοριάς», «Χορόσημο», «Χοροκίνηση» και ο Σύλλογος Ποντίων Αργολίδας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis