home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τριφυλία: Τι βρήκαν οι αστυνομικοί σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 13 άτομα
Παραλία κορίτσια

Διακοπές αλα Μάταλα έκαναν αλλοδαποί και Έλληνες στην Τριφυλία Μεσσηνίας με αποτέλεσμα να συλληφθούν 13 άτομα στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης σε αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών. Κατασχέθηκαν πάνω από 60 γραμμάρια κάνναβης και σπρέι πιπεριού.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, στις 27.4.2023 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε παραθαλάσσιο αλσύλλιο μη οργανωμένων κατασκηνωτών.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν 13 άτομα, εκ των οποίων 10 αλλοδαποί και 3 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα, του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και της παράνομης κατασκήνωσης.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 62,7 γραμμαρίων
  • 2 φυτά κάνναβης,
  • μικροποσότητες κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
  • 4 δισκία MDMA,
  • 2 ναρκωτικά δισκία,
  • 1 κύβος ζάχαρης εμποτισμένος με LSD,
  • 1 συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Τα χάλια μας τα μαύρα, αυτός που έδωσε την εντολή θα έπρεπε να πάει να φυλάει πρόβατα στο βουνό, γιατί δεν πάνε στα γύφτικα της κάθε περιοχής με σκυλιά κτλ να δούμε τι θα βρουνε, που έχουν βρωμίσει , υποβαθμίσει και καταπατήσει περιοχές χωρίς να πατάει κανένας να τους ελέγξει, τους έπιασε ο πόνος για μερικούς χίπηδες που στην τελική εκει που πάνε αφήνουν και τον χώρο καθαρό στο τέλος

    1. Παναγιωτη

      Σωστος !!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis