home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Δ. Παπαδημόπουλος: Καταδικάζουμε την αποπρασινοποίηση του Ναυπλίου

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κοπή των δέντρων στην οδό Αιγίου

«Το γεγονός της κοπής δέντρων στην οδό Αιγίου, από τη μία, μας γεμίζει οργή, καθόσον με αυτό συνεχίζεται και επιτείνεται η καταστροφική και εγκληματική πρακτική της νυν δημοτικής αρχής, που έχει ως αποτέλεσμα την εξαφάνιση του πρασίνου στην πόλη μας και την ολοκληρωτική τσιμεντοποίηση αυτής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Ναυπλία Ενωμένη» του Δημήτρη Παπαδημόπουλου.

Και συνεχίζει: «Ταυτόχρονα, όμως, μας λυπεί βαθύτατα το γεγονός πως πολλοί μας κατηγορούν ότι σιωπούμε, γιατί αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν μπήκαν στον κόπο να διαβάσουν την αναρτημένη, ήδη από τις 27.1.2023, θέση της παράταξής μας για το αστικό και περιαστικό πράσινο, στην οποία καταδικάζουμε απερίφραστα την αποπρασινοποίηση της πόλης μας από τη δημοτική της αρχή και προβλέπουμε αυτά που γίνονται σήμερα. Αντί άλλων εντυπωσιοθηρικών δηλώσεων, επαναλαμβάνουμε την ανάρτηση αυτή.

Λυπούμαστε, τέλος, για το γεγονός πως πολλοί από αυτούς που φωνάζουν τώρα είναι, επί συναπτά έτη, στα συμβούλια του Δήμου, εκπροσωπώντας τους δημότες της πόλης μας. Είχαν τη δυνατότητα αντίδρασης, όταν ψηφιζόταν η ανάπλαση της Αιγίου. Τι έκαναν τότε; Πώς πέρασαν όλες αυτές οι αποφάσεις και τόσες άλλες; Γιατί έγινε η πόλη μας, έτσι;

Την κύρια ευθύνη, προφανώς, την έχει η δημοτική αρχή, είναι όμως άμοιροι ευθυνών αυτοί από την αντιπολίτευση που σήμερα «διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους», δημόσια; Η αντιπολίτευση που επιδίδεται σε συνεχείς εναλλαγές παράταξης και δημοσιεύσεις εντυπωσιασμού και ψηφοθηρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέτυχε. Οι φωτογραφίες των κομμένων δέντρων της Αιγίου είναι η απόδειξη, όχι μόνο μιας ανάλγητης και ανίκανης δημοτικής αρχής, αλλά και μιας αντιπολίτευσης, που δεν μπόρεσε ποτέ να παρουσιάσει μια προοδευτική και βιώσιμη εναλλακτική πρόταση για το Ναύπλιο. Στις εκλογές, βέβαια, και οι δύο ζητούν και πάλι την ψήφο των συνδημοτών μας, χρησιμοποιώντας τις ίδιες αποτυχημένες μεθόδους. Για αυτό άλλωστε ενοχλούμε, γιατί είμαστε η παράταξη που στοχεύει να αλλάξει τον τρόπο πολιτικής συμπεριφοράς και τακτικής, από όποια θέση κι αν εκλεγούμε».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button